A kamerámnak, ami full HD, miért jobb a képe SD módban?
Figyelt kérdés
Két azonos típusú forgatható megfigyelő kamerám van. Egyik itthon, a másik a 250 km- re fekvő nyaralómban. Az itthoninak (kínaihoz képest)nagyon szép képe van, Viszont a távoli HD módba kapcsoláskor 3-4 másodpercig jó, majd egyes dolgok (pl. az előtte levő útburkolat) elhomályosodik. (Nagy a látószög, ezért van benne).2022. nov. 23. 07:39
1/3 A kérdező kommentje:
Azt még elfelejtettem leírni, h ez csak a windowsos V380 programra vonatkozik. A telefonon szép a kép.
2022. nov. 23. 07:44
2/3 anonim válasza:
De csak akkor ilyen, amikor távolról nézed?
Gondolom kevés a sávszélesség, nem tudja a hd videót átvinni.
3/3 A kérdező kommentje:
Az igazság az, h amikor ott vagyunk,akkor nem is próbáltam. Itthonról szoktam ellenőrizni az ottani dolgokat és akkor olyan. Az itthoni sávszélességre,vagy az ottanira gondolsz? Ott egy 4G-s SIM kártyás router segítségével nézem telekomos kártyával,de sokan mondják, h ott nem igazán jó a lefedettsége a Telekomnak. Itthon viszont Digi 1000 van.
2022. nov. 23. 12:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!