A Nextbase 222G vagy a Xiaomi 70mai A500S a jobb menetrögzítő kamera? Vagy ha egyik sem melyik ma a legjobb ár/érték arányú dashcam?
Szeretnék venni egy menetrögzítő kamerát (fontos, hogy elől/hátul!) és nagyon szeretném, ha lenne tolatókamera funkciója is.
Mostanában a Nextbase termékeiről hallottam milyen jók, de nem tudom konkrétan ez a modell mennyire jó:
Több termékük van, adott esetben szóba jöhet más modell is.
A másik amit kinéztem a Xiaomi terméke, az A500S aminek több funkciója is van (ADAS vezetéstámogató rendszer) viszont lehet, hogy egyik sem tud valós idejű parkolási képet adni (erről nem találok sehol infót)
Szóval nem gagyi 10-20 ezer forintos terméket akarok venni, de jelenleg nem tudok dönteni és ebben kérném a segítségetek. Két hasonló kaliberű készülés közül inkább azt választanám, amelyiknek szebb a felvétele ill. balesetnél jobban fel lehet használni bizonyítéknak (egy-egy hasznos funkció).
Köszi a segítséget.
#1: Köszi ilyenem már volt, de eladtam. Sajnos nem lehet a visszapillantó tükrömre szerelni, de a képe amúgy se volt olyan jó minőségű (másik kocsiban próbálva).
Szóval inkább valami tapadós konzolszerű megoldást választanék min. fullHD jó képminőséggel.
Kingslim D4 dual-t tudnám javasolni. Egyik legjobb ár-érték arányú termék a piacon jelenleg.
Kingslim 4K Dual Dash Cam with WiFi GPS, Front 4K/2.5K Rear 1080P Car Camera, 3 Inch IPS Touchscreen 170° FOV Dashboard Cam with Starvis Sensor, Support 256GB max-D4 : Amazon.de: Electronics & Photo
Nem ezzel a memóriakártyával amit az Amazon ad mellé.
Bármelyik kamerát is választod bölcs döntés lehet ha hosszú élettartamú, kifejezetten hurokfelvételeket végző masinákhoz gyártott memóriakártyát veszel hozzá mely sokkal jobban bírja a folyamatos felülírást mint hagyományos társai. Ezeket kimondottan fedélzeti kamerák illetve térfigyelő rendszerek kameráihoz ajánlják.
SanDisk High Endurance MicroSD Card 256GB + Rescue Pro Deluxe for Dash Cams and Home Surveillance Systems, High Power and Durability, Full HD/4K Video - White: Amazon.de: Computer & Accessories
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!