Fényképezőgép természetfotózáshoz? (A többi lent)
"Nikon V1"
váz, 18 ezer használtan.
Objektív????
Vagy nyomja direktbe?
Milyen anyagot tolsz?
Na írjátok már meg okosok ti mivel fotózgattok, milyen géppel + obival!
Várom!
"Nikon V1 18 ezer" Látod? Máris leszólod, az árát nézed csak, bolondja... Simán hozza a régi CCD-s gépek (és megkockáztatom, a 35mm-es filmek) színvilágát, hiába CMOS technológia. Mindkét kitobjektívje simán köröket ver élességben mai "modern" kategória (és azon kívüli) társaira. Nyilván van hozzá adapterem is, de mivel kicsi gép, így a manuálozást meghagyom a hamarosan érkező tükrösnek. A régi kompakt (nem, nem Canon G széria, csak az obija az) pedig "játszós" lesz.
És én itt szerintem a válaszadásból ki is szálltam, mert felesleges érvelni.
A kérdés arról szólt, hogy olcsóból hogy lehet kihozni jó gépet, ti azt írtátok lehetetlen. Én azt hogy nem lehetetlen, csak jól kell választani.
A kutyát nem érdekli hogy nem tud (még) a kérdező fotózni.
Acsarkodni, fröcsögni, leszólni, lenézni, puffogni tudtok csak. Segíteni, a másik mondanivalóját legalább kicsit is korrektül vizsgálni nem tudjátok.
Bunkó népség. Azért nem teszek fel képet, mert felesleges. Mint írtam, nem vagyok profi, nem tudok én se versenygyőztes képeket iderittyenteni, de szerintem ti sem.
Ma is hallgattam egy beszélgetést, miszerint a megoldást a fotózásban vélelmezetten nem járatos (szintén telefonos) egyén a félmillás gépben látja, mert az már biztosan jó.
Ahham. Jó. Persze.
Még annyit hozzáfűznék, itt egy példa olcsó gépre:
Mégse kel el neki, mert "elavult fhos" felkiáltással továbbgörgetik. Ahham, fhos.
És #31, tessék, nem kell V1-et venni, elég egy ilyet. 40-et rááldoz, a D70-et még ha el is teszi a szekrénybe megéri. A J1-en megtanul fotózgatni kényelmesen, aztán jöhet a komolyabb.
De nem, ne vegye meg, mert lehetetlen ennyiből gépet venni. Ismétlem, lehetetlen!!! Ne higgy a szemednek.
#39, jártál egy teljes kört, a D70-et már ajánlotta más az lején.
A D70 az jó, napsütésben.
"nem Canon G széria, csak az obija az"
Ja, kampófőnök. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!