Canon eos m50 fényképezőgépről mik a tapasztalatok? Jó gép? Természetfotózásra, portrézásra használnám, második fényképezőm lenne egy 2000D után.
Ezt és egy Sony A7III gépet volt szerencsém pár hétig kipróbálni. Én végül a Sony mellett döntöttem, mert sokkal jobb volt csomó mindenben, a Canon játékszernek tűnt ahhoz képest.
De ha már minden objektíved Canon akkor lehet jobban jársz azzal.
#1, az A7III nem pont háromszor olyan drága volt?
#2, a legelső? Akkor nem a hatodik?
M
M2
M3
M10
M6
M50
:D :D :D
Egyébként az M-eken az EF lencsék elég jól mennek. Azokból meg rengeteg van.
Ja, most keressük a kifogásokat? :D Nem volt szó keresőről, és beépített egérfogóról. :D
Nem is kell értelmes áron eladni azt az EF objektívet, amit most megvesz használtan harmincért, és öt évig gyűri. :D
De azt elismerem, elnéztem a szöveget, nem értelmeztem az "után" szót, csak a "második gép" kifejezést. "Következő" lépcsőnek nem vennék ilyent. Csak tartaléknak, a halott EF-et használó Canon DSLR-em mellé. Ha nem lenne már 9 éve egy M. :D
Hetes, egyrészt a kommentjeidből elég egyértelműen lejött, hogy M-használó vagy, ezért véded ennyire. Felesleges. Nem mondtuk hogy szar, csak hogy nem érdemes belefektetni.
Mindezek mellé megjegyezném, nehéz valakit úgy komolyan venni, hogy röhögő szmájlit rak minden mondata után.
Igen, EF objektívekkel használnám főleg, csak szimpatikus volt a kis súlya, 24Mp és a 10 kép/mp.
Használtan, az új árán alul venném mindenképpen
Ja.. Fontos hozzátennem azt hiszem, hogy a 2000D elromlott egy hónapja
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!