Szerintetek tükörreflexes vagy Milc?
@10:
"de az a gyorsaság, amit videókban mutogatnak, az DSLR-el is elérhető volt, csak nem a belépő kategóriás objektív+váz kombót kellene alapul venni ugye"
Még szerencse, hogy nem állítottam, hogy a dslr-ek autofokusza lassabb lenne a milc-eknél. A konkrét milc af előnyöket direkt felsoroltam, el tudod olvasni. A szalmabábot nyugodtan hagyd otthon.
A MILC-ek már a profi kategóriában is utolérték a tükröseket így a te gusztusodon múlik hogy melyiket választod.
Nikon és Canon esetén adapter vásárlással tudod csak a teljes obiválasztékot megjátszani. Erre oda kell figyelni!
Sony esetén nincs ilyen gond viszont nincs is akkora választék mint az előbbi 2 esetben.
Olympus Panasonic esetén mindkét márka objektívjei kompatibilisek a kamerával viszont az szenzor méret kisebb annak minden előnyével és hátrányával
Döntés a tiéd
Egyértelműen a kisebb szenzorról beszéltem, de igaz van full frame is aminékól az obi választék igen csak szűkös
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!