A nikon d750-en miért nem megy a fókusz segédfény?
Figyelt kérdés
Automata módban működik, viszont manuális állapotban nemmegy. A beállításoknál be van kapcsolva a segédfény, most frissítettem firmware-t, az sem segített. Nemtudom mi lehet a gond. Valami ötlet?2021. dec. 1. 22:19
1/4 anonim válasza:
Nekem hasonlo kategorias Canon van. Uzemmod fuggvenye, de ki es be is lehet kapcsolni.
Szerintem Nikon-al is kell ilyennek lenni.
2/4 A kérdező kommentje:
Na de be van kapcsolva.
2021. dec. 2. 09:52
3/4 anonim válasza:
Gondolom okkal hívják AF segédfénynek. Manuálban nem kell az autofókusznak.
4/4 A kérdező kommentje:
Aha, tehát profi körökben pl.buliban, mindenki manuál fókusszal megy? Vagy mit akrtál ezzel mondani? Nincs értelme annak amit írtál. Kevés fényben az autófókusznak, legyen az bármilyen módban, kell némi fény.
2021. dec. 3. 00:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!