A kérdést sem értem. Mert ha CD lejátszóval tennéd fel ugyanezt, akkor még csak csak.
2022. aug. 25. 15:12
2/20 Közveszélyes Kontár válasza:
Igen, ami mobilba van beepitve.
vagy
Igen, ami digitalis.
2022. aug. 25. 15:13
3/20 anonim válasza:
Miért ne érné meg. Főleg egy profi fotósnak! Hidd el aki eleve fotós, annak jobb meg vennie egy profi fényképező gépet mint mobil telefonnal fotoznia.
2022. aug. 25. 15:14
4/20 anonim válasza:
Ez így nagyon pongyola kérdés.
Mit szeretnél rá hallani?
Hétköznapi célokra, de akár turistáskodni is tökéletesen megteszi bármelyik, elmúlt években gyártott telefon kamerája (akár a Lite telefonoké is)
Ha viszont profibb képeket akarsz, urambocsá fotós akarsz lenni, vagy fotósok véleményére vagy kíváncsi, ők meg borítékolom, hogy azt fogják mondani neked, hogy mindenképp, belépőnek legalább egy MILC-et vegyél - itt olvashatsz arról, hogy mi a MILC [link] (de ha teheted, akkor DSLR-t, azaz digitális tükörreflexes gépet vegyél - [link]
2022. aug. 25. 15:17
5/20 anonim válasza:
Így van, vegyen dslr-t, ami egy kihaló technológia. Én Canonos vagyok, így ehhez tudok hozzászólni. Nem lesz több dslr kamera, és objektíveket se gyártanak már újat hozzá. MILC a jövő. Kisebb, könnyebb, jobb technológia.
Amúgy igen megéri venni, mert szerintem egy telefonnak nincsen jó képe. Legalábbis nekem nem elég, akár utazom, és nyilván főleg akkor nem, ha dolgozom. Viszont én fotós szemmel nézem, tehát attól, hogy nekem valami nem elég, neked lehet teljesen jó lesz attól még.
2022. aug. 25. 15:22
6/20 anonim válasza:
Ha komolyan gondolod a fotózást akkor igen.
2022. aug. 25. 15:27
7/20 anonim válasza:
Attól függ, mi a célod.
2022. aug. 25. 15:40
8/20 anonim válasza:
Csak ha művészi fotózás szinten akarod tolni. Ahhoz, hogy ellőj egy random képet, bőven elég a mobiltelefon is. Gyakorlatilag a kompaktok szerepét teljesen átvették és így is van ez rendjén.
2022. aug. 25. 15:55
9/20 anonim válasza:
8. Szerintem meg egyáltalán nincs rendjén, mert egész egyszerűen csak lusták vagyunk két céleszközt magunkkal cipelni.
2022. aug. 25. 17:52
10/20 anonim válasza:
9. Kompaktok képminőségét már rég elérték a mobiltelefonok, tehát mi értelme lenne két eszközt is cipelni, ha mindkettővel lehet fotózni?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!