Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Fényképezőgépek, kamerák » Canon fényképezőgép és objektí...

Canon fényképezőgép és objektív javítás Székesfehérváron?

Figyelt kérdés

Van e valami ami tapasztalataitok alapján megbízható és jó?

Fotóparadicsomban már van aki javíttatott? megbízhatóak?

2022. aug. 24. 19:59
 1/2 anonim ***** válasza:
Én a budapesti fotóparadicsomban javítottam egy Yashica mat 124g -t. Miután elhoztam, a harmadik film használata közben kiesett a helyéről a fókuszáló lencse. Ez a lencse, bele van csavarva a gépbe, tehát úgy jöhetett ki, hogy meglazították. Mást nem tudok elképzelni. Szóval én nem vinnék semmit oda, soha. De Magyarországon vagyunk, hol nem húznak le? Szerintem amúgy egy hivatalos canon szervizt lenne érdemes keresni talán.
2022. aug. 25. 23:18
 2/2 anonim ***** válasza:
A Camera Kft. (hivatalos Canon szerviz) a legmegbízhatóbb szervizek között van itthon. Ha mindkettő Canon, akkor mi értelme van köröket futni külsősökkel?
2022. aug. 26. 15:32

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!