Melyik a legjobb objektív?
Pár héttel ezelőtt, néztem egyet 40 valahány ezervolt. Fix 30 mm-es volt (talán), de mivel semmire nem emlékszek belőle, így sajnos itt kötöttem ki. Nekem az tökéletesen megfelelt volna, de akkor még nem voltam rákényszerülve, hogy megvegyem.
Beállított képekhez keresek portré objektívet. Amit fent is írtam, hogy néztem, az is portré objektív.
(Ez kimaradt)
Mint Mojjo. Ez a legócóbb. Én mondjuk egy 85/akármennyiset használnék inkább, de az Nikonnál is biztosan van egy nyolcvanas.
Szerintem olyan kutyatulajdonos nincs, aki ne akarná mozgásban is lekapni a fogadott, de édesebb, mint az édes gyermekét. De nekem nem baj, ha olyan lencsét veszel, ami mozgásra nem jó.
Fedező kanjaim vannak és ahhoz szeretnék profibb képeket készíteni, ezek a képek pedig előre beállítottak, mivel nem mindegy, hogy hogy áll a kutya lába, feje, hol van a test súlya. Ezeket be kell állítani és csak utána lehet lefényképezni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!