Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Fényképezőgépek, kamerák » Milyen budget kamerát ajánloto...

Milyen budget kamerát ajánlotok, amivel jóminőségű portréfotókat készíthetek az instára, hobbiból? kezdő vagyok

Figyelt kérdés

kezdő vagyok, és minél kisebb pénzből hoznám ki. nem kell hú de extra, de azért a kép legyen jó, nyilván nem professzionális szinten

a mobiltelefonom gagyi képeket készít, 40 ezres androidos telefon

és szeretnék jól kinéző fotókat készíteni az instára

az is szempont, hogy ha veszek 40 000 ft-ért kamerát, használtan, akkor egy 60 000 ft-os telefonnal ne legyen megegyező a képminőség, vagy ne alázza porrá a telefon a kamerát, mert akkor inkább veszek mobiltelefont, újat

mit gondoltok?

2022. máj. 13. 14:36
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
vagy érdemes lenne ebben az árkategóriában, mobiltelefonnál maradni?
2022. máj. 13. 15:48
 12/13 A kérdező kommentje:

egyedül iphone-hoz találtam fotó tanfolyamot, nem general smartphoneokhoz

egy 70 000 ft értékű telefoncsere is belefér

2022. máj. 13. 15:50
 13/13 anonim ***** válasza:

Mobiltelefon portrézni pont nem alkalmas. Nagyon torzít a nagy látószög miatt, természetellenes, torz képek fognak készülni, ráadásul nem tudsz vakuzni sem vele. Portrézni csak rendes fényképező - és mint említettem, min. 75 mm gyutáv, f1,8 fényerő. Minimum.

El lehet online is sajátítani az alapokat, én anno könyvből tanultam (mondjuk ez nem mérvadó).

2022. máj. 13. 15:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!