Milyen budget kamerát ajánlotok, amivel jóminőségű portréfotókat készíthetek az instára, hobbiból? kezdő vagyok
kezdő vagyok, és minél kisebb pénzből hoznám ki. nem kell hú de extra, de azért a kép legyen jó, nyilván nem professzionális szinten
a mobiltelefonom gagyi képeket készít, 40 ezres androidos telefon
és szeretnék jól kinéző fotókat készíteni az instára
az is szempont, hogy ha veszek 40 000 ft-ért kamerát, használtan, akkor egy 60 000 ft-os telefonnal ne legyen megegyező a képminőség, vagy ne alázza porrá a telefon a kamerát, mert akkor inkább veszek mobiltelefont, újat
mit gondoltok?
egyedül iphone-hoz találtam fotó tanfolyamot, nem general smartphoneokhoz
egy 70 000 ft értékű telefoncsere is belefér
Mobiltelefon portrézni pont nem alkalmas. Nagyon torzít a nagy látószög miatt, természetellenes, torz képek fognak készülni, ráadásul nem tudsz vakuzni sem vele. Portrézni csak rendes fényképező - és mint említettem, min. 75 mm gyutáv, f1,8 fényerő. Minimum.
El lehet online is sajátítani az alapokat, én anno könyvből tanultam (mondjuk ez nem mérvadó).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!