Melyik fényképezőgépet vegyem?
Nagyon kezdő vagyok, ez lenne az első fényképezőgépem, eddig csak telefonnal fotóztam.
A tapasztaltabbaktól szeretnék segítséget kérni, hogy melyik lenne jó első gépnek, lehetőleg 100.000 Ft alatt.
A válaszokat előre is köszönöm! ;-)
#3: Ez gagyi. Se vakupapucs, se kihajtható LCD és csak full automata, se manuális mód, se A, se S mód, de még egy Program sincs rajta. Ha nincs is rá sok pénzed, legalább egy normális bridge gépet vegyél!
Pl. LUMIX DC-FZ82EP
Igen, tudom, hogy drágább, de ez már egy normális bridge gép.
100 ezer forint alatt nem érdemes újat venni, egyáltalán.
Én inkább vennék egy ilyet: [link]
Megbízható helyről, normális gépet. De ez egyéni preferencia, ha a legnagyobb zoom, de legalább használhatatlan képminőség a cél, hát legyen amit néztél. Ez a gép korának és kategóriájának talán legjobb, csúcsgépe volt.
Segítséget kértél, én adtam, mondom tapasztaltként.
ps.: Az FZ82 sem rossz, de nem is kiemelkedő. Ha újat akarsz, az egyetlen alternatívád egy értelmes gépre, úgyhogy hiába pontozta le valaki, akár te kérdező, igaza van. Ha nincs ennyid, akkor is minimum egy TZ-70-et kéne venned.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!