Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Fényképezőgépek, kamerák » Érdemes lecserélnem a jelenleg...

Érdemes lecserélnem a jelenlegi gépemet egy másikra?

Figyelt kérdés

Nem igazán vagyok a technika ördöge, és nem célom profi fotókat készíteni.

Rendszeresen járok túrázni, kirándulni, szeretem az ott látottakat megörökíteni, esetleg a munkáimat szeretem fényképezni, és ezekhez vettem még tavaly ezt a kicsi gépet

[link]

Azt vettem észre eléggé függ a fényviszonyoktól hogy milyen lesz a kép (vagy csak én nem jöttem rá valamire :D ) ezért elgondolkodtam rajta, esetleg beszerzek egy másik gépet, és ezzel szemeztem

[link]

Esetleg aki hozzá értőbb, tudna tanácsot adni, hogy szerinte megéri váltani, valamelyik gépet aki használja, mit tanácsol?

Nagyon szépen köszönöm előre is a tanácsokat, válaszokat! :)

2022. jan. 10. 09:23
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Kezdd egy könyvvel a fotózás alapjairól, utána van csak értelme a gépet cserélni.

A fényképezés fénnyel működik, a rendelkezésre álló fény mennyisége mindig befolyásolni fogja a képet. Ha értesz hozzá, hogy mi hogyan működik a gépedben, akkor tudni fogod, mit hogyan tudsz megoldani - vagy miért nem tud jobbat egy másik gép sem az adott helyzetben.

2022. jan. 11. 08:46
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!