Érdemes lecserélnem a jelenlegi gépemet egy másikra?
Nem igazán vagyok a technika ördöge, és nem célom profi fotókat készíteni.
Rendszeresen járok túrázni, kirándulni, szeretem az ott látottakat megörökíteni, esetleg a munkáimat szeretem fényképezni, és ezekhez vettem még tavaly ezt a kicsi gépet
Azt vettem észre eléggé függ a fényviszonyoktól hogy milyen lesz a kép (vagy csak én nem jöttem rá valamire :D ) ezért elgondolkodtam rajta, esetleg beszerzek egy másik gépet, és ezzel szemeztem
Esetleg aki hozzá értőbb, tudna tanácsot adni, hogy szerinte megéri váltani, valamelyik gépet aki használja, mit tanácsol?
Nagyon szépen köszönöm előre is a tanácsokat, válaszokat! :)
Kezdd egy könyvvel a fotózás alapjairól, utána van csak értelme a gépet cserélni.
A fényképezés fénnyel működik, a rendelkezésre álló fény mennyisége mindig befolyásolni fogja a képet. Ha értesz hozzá, hogy mi hogyan működik a gépedben, akkor tudni fogod, mit hogyan tudsz megoldani - vagy miért nem tud jobbat egy másik gép sem az adott helyzetben.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!