Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Fényképezőgépek, kamerák » Fotósként kb. mennyibe kerül...

Fotósként kb. mennyibe kerül átlagosan egy kb. egy órás fotózás?

Figyelt kérdés

Most upgradeltem a fényképezőm, és kacérkodok a gondolattal hogy keresni kéne valakit egy modellügynökségnél, "kölcsönvenni" őt egy-másfél órára hogy csinálhassak pár jó képet.

Átlagosan kb. mennyibe fáj egy kb. egy-másfél órás fotózás?

nov. 13. 23:44
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

200ezer.

Egyszerűbb ha keresel valami jó csajt az instán és ledumálod vele és kap zsebbe valamennyit.

nov. 14. 08:40
 2/4 A kérdező kommentje:
200 ezer? Egy óráért? Ezt ugye viccnek szántad? Szerintem a világsztár focisták nem dolgoznak ilyen órabérben.
nov. 14. 17:18
 3/4 anonim ***** válasza:

Ja én napot értettem, nem órát.

Ha kérsz egy ügynökségtől egy csajt akkor ott ki kell pengetni mindent is. A ruhát, a cipőt, a sminket, fodrászt stb.

Ha kell egy modell egy órára akkor annak hogy odakerüljön ahova kéred, olyan ruhában sminkben ahogyan kéred akkor annak nem 1 óra lesz az ideje, hanem 3-4 vagy akár több. Plusz a sminkesnek 1 óra, a fodrásznnak szinzén 1-2. Oda is kell menni a kivánt helyszínre, stb. Van költség bőven.

Vagy hogyan gondoltad a kölcsön vevést?

Megnéztem a botlábó Szoboszlai mennyit keres. Havi 168 óra kötelező órával számolva 1,6 millia az órabére. És ő csak egy kis csóró csicska a valódi sztárokhoz képest.

nov. 14. 21:38
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a tájékoztatást, akkor a modellügynökség kuka, ennyi pénzem nekem nincs, amúgy is csak hobbi fotós vagyok. Jó kérdés mondjuk hol fogok olyat találni aki nem kerül egy vagyonba...
nov. 14. 23:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!