Fotósként kb. mennyibe kerül átlagosan egy kb. egy órás fotózás?
Most upgradeltem a fényképezőm, és kacérkodok a gondolattal hogy keresni kéne valakit egy modellügynökségnél, "kölcsönvenni" őt egy-másfél órára hogy csinálhassak pár jó képet.
Átlagosan kb. mennyibe fáj egy kb. egy-másfél órás fotózás?
200ezer.
Egyszerűbb ha keresel valami jó csajt az instán és ledumálod vele és kap zsebbe valamennyit.
Ja én napot értettem, nem órát.
Ha kérsz egy ügynökségtől egy csajt akkor ott ki kell pengetni mindent is. A ruhát, a cipőt, a sminket, fodrászt stb.
Ha kell egy modell egy órára akkor annak hogy odakerüljön ahova kéred, olyan ruhában sminkben ahogyan kéred akkor annak nem 1 óra lesz az ideje, hanem 3-4 vagy akár több. Plusz a sminkesnek 1 óra, a fodrásznnak szinzén 1-2. Oda is kell menni a kivánt helyszínre, stb. Van költség bőven.
Vagy hogyan gondoltad a kölcsön vevést?
Megnéztem a botlábó Szoboszlai mennyit keres. Havi 168 óra kötelező órával számolva 1,6 millia az órabére. És ő csak egy kis csóró csicska a valódi sztárokhoz képest.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!