Memóriakártyákkal van egy kis problémám. Milyen fajta jó a gépembe? Milyen fajták vannak? Mit érdemes figyelni?
Életem első fényképezőgépét vettem meg tegnap. Eddig elég szűkös keretek között éltem, de adódott lehetőség venni egyet. Egyáltalán nem értek az ilyesmihez, ezért kérdezek itt ezzel kapcsolatban. Ha esetleg valaki írna, akkor légyszi mindent írjon le, mert tényleg sík h*lye vagyok hozzá.
Mi a különbség az SD és az SDHC kártyák között?
Minden gépbe jó mindkettő?
Hol láthatom melyik jó a gépembe?
#9. Oohhh, nem emlékszem. Ez alapból ebayes oldal amúgy, szóval az kiírja előre. De a saját oldalukról éri meg inkább, mert van 5%-os kupon, ha még van...
SAVE5
... inkább megnéztem mégis. Nekem 0$ volt 2019 nyarán. Lehet ennek szól a kupon most, hogy már fizetős a szállítás. Franc tudja. De megbízható oldal, egész prohardver közösség innen rendel pendrive-ot és memóriakártyát.
Tényleg nem akarlak bántani bszki, de a memóriakártya nem számít.
32 gigát kapsz 1 centért a neten :)
Tudom, nem érted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!