A fényképezőgépek doboza miért nincsen biztonsági szalaggal lezárva?
Persze, hiszen a statisztika előadások egyik fő tétele, hogy a biztos esélye 0%!
A problémák esélyének a valószínűsége viszont töredéknyi bontatlan csomagolás esetén. Minden más csak cinizmusként értelmezhető
Elég világosan leírtam, hogy a kibontás és a problémák között tapasztalat szerint összefüggés van. A tények sajnos makacs dolgok. Ilyeténképpen én is megismétlem, hogy bizony közvetve de a kibontással van a bajom.
"Vagy az nem fáj, ha három évig áll a kirakatban a kamera, nap szíja, porosodik, ide-oda dobálják? "
Hogyne fájna! De az a kamera vajon nincs kibontva? (Ajjaj...)
Olyat sem vagyok hajlandó megvenni...
"Tudod mi fájna igazán? Ha látnád, hogyan dobáljuk... izé, dobálják egyesek a teherautóból ki a szép színes dobozokat rakodás címén. Jó lesz az a parasztnak. Mer nincs kibontva."
1. Ezért nem rendelek házhoz szállítást, mert az a paraszt futárnak újabb lehetőség a dobálásra.
2. A csomagolás úgy van megtervezve, hogy ezeket a dobálásokat jó eséllyel kibírja benne a gép. Ha meg nagyon leesett az látszik a csomagoláson...
Jelképes árengedményt?
Minimum 30%ot!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!