Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Fényképezőgépek, kamerák » Hik Connect alkalmazással a...

Hik Connect alkalmazással a kültéri kamerámat miért nem tudom vissza nézni, csak élő képet tudok rajta megnézni, vissza nézést pedig nem engedi?

Figyelt kérdés

Miért van ez? Mi baja lehet? Tableten szerettem volna megnézni, de sajnos csak az élőt láttam!

Aki ért hozzá kérem csak az írjon!

Előre is köszönöm a segítséget, a válaszokat, Mindenkinek!

#kamera #Hikconnect
febr. 16. 18:29
 1/2 anonim ***** válasza:

Általában a kamerákba külön kell venni memória kártyát, a rögzítőkbe meg vincsesztert.

Ha ez új info, akkor itt a gond.

febr. 16. 22:27
 2/2 A kérdező kommentje:

A kamerában van memória kártya, a számítógépemen is működik rendesen az élő is és a vissza játszás is, de a tabletemen ezzel az alkalmazással csak élő képet lehet rajta nézni, vissza játszani nem tudom! :(

Ennyit tudok csak, sajnos nem értek hozzá annyira, bocsánat!

febr. 16. 23:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!