Mièrt nem jelez telefonon?

Figyelt kérdés

Xiaomi smart cam c301

Tegnap màr nem jàtszotta le a rögzített 10 mp s videòkat, de jelezte hogy kèszült. Ma ùjratelepìtettem a kèszülèket, es a telefonon az app ot is. Màr nem is rögzít ès nem is jelez hogy mozgàst èszlelt. Aki jàrt igy kèrem jelezzen.

#kamera #Xiaomi smart camera c301 #Nem rögzít #Nem jelez telefonon mozgàs èrzèkelèst
tegnap 21:42
 1/4 anonim ***** válasza:
Nagyon jók a Xiaomi kamerái. Nekem is van 4 a ház körül. Egy baj van velük, ha nem fizeted be az extra csomagot, akkor eléggé bugos, ha vissza akarsz nézni valamit stb. Várj vele, majd helyrejön. Én múltkor 1 hétig vártam, mert nem akarta felismerni az SD kártyát (3 fajtát), azt jelezte nem vesz semmit… majd egyszer csak beugrott és visszamenőleg is rajta voltak a felvételek (amit elvileg fel se vett).
tegnap 22:51
 2/4 anonim ***** válasza:
Ja és a gyorsaság néha szörnyű… alig tölti be a videót (1TB netem van), de ha befizeted az extra csomagot, olyan mint a villám.
tegnap 22:52
 3/4 anonim ***** válasza:

"Nagyon jók a Xiaomi kamerái"

Aztán felsorolsz 10 problémát. :D

ma 00:13
 4/4 anonim ***** válasza:
Képminőségre gondoltam.
ma 08:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!