Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Fényképezőgépek, kamerák » Szeretnék venni egy fényképező...

Szeretnék venni egy fényképezőgépet, de a párom nem engedi, szerintetek is nem éri meg?

Figyelt kérdés

22 éves lány vagyok. Diákmunkából és ösztöndíjból van egy kis pénzem és már nagyon régóta szeretnék egy jó fényképezőgépet, mert már meguntam, hogy a telefon képei torzítanak, nem a valóságot adják, nem szépek a képek és a videók is rossz minőségűek. Samsung galaxy s7-em van egyébként.

Canon eos 250D-t néztem ki, ami most 205 ezer kb.

Nincs fotós előképzettségem. Amire használnám: család, barátok, állatok, természet fotózására. Családi rendezvényeink videózására, illetve majd ha lesz gyerekünk akkor őt is szeretném fotózni majd és videózni.

Egyelőre ennyi a terv.

Vőlegényem kitért a hitéből mikor mondtam, azt mondta, hogy ő nem venné meg a helyemben, meg ennyiért sok és nézzek olcsóbbat.

Viszont ahogy néztem a többiről, hogy hogy fotóz meg videóz nem annyira tetszettek, mint ez. Pl. Néztem a canon eos 2000D-t. Olcsóbb, de szerintem ez jobb.

Szerintetek? Kérlek, ha valaki esetleg jobban ért hozzá hálás lennék, ha válaszolna nekem. Rossz lenne tényleg utólag megbánni a vételt, de már tényleg régtől szeretnék egy gépet és mindig is úgy voltam vele, ha már veszek egy viszonylag jobbat szeretnék. Bár tudom, hogy ez még mindig nem olyan profi gép, mint amikor egy fotóshoz elmegyünk, hogy csináljon rólunk képet :) de nem baj.

Köszönöm szépen a hozzáértő válaszokat nektek előre is!

2020. aug. 15. 22:49
1 2 3 4 5
 41/44 anonim ***** válasza:

"A kedvedért utánanéztem."

Hát, ez nem sikerült túl jól. :D

2020. aug. 23. 08:56
 42/44 anonim ***** válasza:

41:

Bocs, kezdhetted volna azzal, hogy mezei troll vagy.

2020. aug. 23. 10:24
 43/44 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszaitokat.

Sokat olvasgatok utána és rengeteg videót is néztem már. Mert tényleg nagyon érdekel a téma. :) De azt gondolom, hogy a legtöbbet akkor tudnék tanulni, ha a kezembe lenne és kipróbálnám.

Nekem egy samsumg galaxy s7-em van. 140-ért vettem annó. Szerintem kicsit drágán vettem, ahhoz képest, hogy manapság már ennél olcsóbban is lehet gyors és jó telefont venni.

Csak a családom és párom is valamiétt máshogy áll a telefon vételhez, mint egy fényképezőgép vételhez. Azt mondják, hogy hát azzal lehet telefonálni, sms-ezni, van rajta net, fotózni és videózni is és hogy a fényképezőgép nem éri meg ennyiért, mert az csak fotózni, esetleg videózni tud.

Nővérem egyedül, aki támogat és azt mondja vegyem, ha szeretném, mert vele kiskorom óta sokat jártunk a telefonunkkal kirándulni es fotózgattunk es mindketten akartunk régtől, de ő azóta letett erről és már nem szeretne, nincs már rá szüksége azt mondja:)

2020. aug. 23. 12:57
 44/44 anonim ***** válasza:

"Bocs, kezdhetted volna azzal, hogy mezei troll vagy."

Nagylelkű vagyok, mert megadom neked a lehetőséget, hogy te korrigáld felületes kijelentésedet, ahelyett, hogy én tenném azt. Ha ezt trollnak hívják...

2020. aug. 24. 08:29
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!