Milyen állványt ajánlotok?

Figyelt kérdés
30-40.000Ft lenne rá kb. a keret, de meghallgatok bármit 50-ig, aztán lesz miből szemezni.

2019. szept. 2. 23:39
 1/1 anonim ***** válasza:
100%

nekem mindennél fontosabb, hogy kicsire össze lehessen csukni és minél könnyebb legyen. máskülönben nem szoktam magammal vinni, akkor meg mi értelme van??? mondjuk én ritkán használok állványt - még akkor is, ha kifejezetten tervezem.

ha sokat akarod használni, akkor valószínűleg a stabilitás fontosabb, mint a méret és súly - a kapcsolatuk pedig fordítottan arányos egymással.

korábban Manfrotto 190pro volt. nagyon stabil, masszív, sok mindent tud. pl. vízszintbe állítható a kereszt oszlopa, leengedhető vele a gép egészen a földig, stb. csak nekem irtó nagy és nehéz, emiatt sosem használtam. a carbon szálas változata nagyon drága.

utána egy MePhoto Globetrottert használtam, az jóval kisebb és könnyebb, cserébe nem is olyan stabil, de még mindig nagy és nehéz, így azt se nagyoh használtam.

most egy MePhoto Air van. egyáltalán nem mondható stabilnak, viszont cserébe icipicire összecsukható, így már van esély, hogy el is vigyem magammal. nekem elfogadható kompromisszumnak tűnik, de nem mindenkinek ugyanarra van szüksége.

2019. szept. 3. 07:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!