Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Fényképezőgépek, kamerák » Hogy kell használni az állványt?

Hogy kell használni az állványt?

Figyelt kérdés
Sony a6000 kamerám van és Hama Star 63 állványom, de egyszerűen nem marad rajta a kamera. Már vmilyen kis darabka is leesett az állványból....
2019. febr. 1. 21:39
 1/4 TR75 ***** válasza:

Az állványon lévő fém gyorscsatlakozóra csavarozod a kamerát. Ennyi.

Mit jelent az, hogy nem marad rajta a kamera?

2019. febr. 1. 21:48
 2/4 A kérdező kommentje:
Leesik.... [link] itt a srác csak rárakta, azt a kart dltolta, és kész. Én is ugyanezt csináltam, és leesett...
2019. febr. 1. 21:52
 3/4 A kérdező kommentje:
Semmi, bocsi. És köszi. :DDDD rájöttem
2019. febr. 1. 22:03
 4/4 TR75 ***** válasza:

Oké,a videó alapján látom, hogy kicsit másmilyen, mint az én állványom.

Tehát van a menetes csatlakozó, ami egy toldalékon van, azt kell a gyorscsatlakozóba csúsztatni, azt lehet a kallantyúval rögzíteni. Neked erre kell rácsavarozni a kamerád (mert az alján van egy menetes alj).

De az sem mindegy, hogy mi esett le az állványról. Ha pont a szorító, akkor az nem igazán jó dolog.

2019. febr. 1. 22:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!