Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Fényképezőgépek, kamerák » Milyen olcsó kamera állványt...

Milyen olcsó kamera állványt ajánlotok?

Figyelt kérdés

Olyan kellene, ami elír legalább 2 kilót, emellett nagyon kis méretűre össze lehet csukni.

Az ára maximum 5000Ft-ot mehet.

2019. aug. 3. 09:59
 1/5 anonim ***** válasza:
72%
5000? Hát, hajtogass nádból.
2019. aug. 3. 10:52
 2/5 A kérdező kommentje:
*elbír
2019. aug. 3. 11:45
 3/5 anonim ***** válasza:
Ebben az árban nem sok minden van, ami ér is valamit, talán a Hama Star állványok. De inkabb nézz körül használt állványok között, ki lehet fogni egész jókat. Esetleg kockáztatsz és ebayről rendelsz egy olcsó kínai állványt, ami azért elég zsákbamacska.
2019. aug. 3. 14:18
 4/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm :)

A használt állványok között is körül fogok nézni. Még a König nevezetű állványokat nézegettem, a Hama-n kívül, még ezek az állványok férnek bele a keretébe.

2019. aug. 3. 15:49
 5/5 anonim ***** válasza:
72%
Nem tudom, mit akarsz az állványra tenni, ami két kilót nyom, de én egy komolyabb fényképezőt nem bíznék egy ilyen filléres vacakra.
2019. aug. 3. 18:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!