Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Fényképezőgépek, kamerák » Olcsó térfigyelő, éjjeli...

Olcsó térfigyelő, éjjeli kamera udvarba?

Figyelt kérdés
Szeretnék venni egy kültéri kamerát, ami nem túl drága, de azért nagyjából jól látható vele, hogy mi történik az udvarban az éjszaka. Kb. 10 méterre kellene a sötétben ellátnia.
2019. jan. 31. 19:29
 1/1 anonim ***** válasza:

Ha nem akarsz rögzíteni akkor egy min, 2MPix-es ip kamera rá a routerre és pc-n nézheted a saját szoftverével, ha megy a gép távolról a saját mobilos applikációjával el is érheted.

Én a hikvision márkát szeretem de jók mások is, abból ajánlom az exir ledeseket.

AHD 1 kamos rendszer ha rögzítenéd is: 1 Kamerás kamerarendszer, nagylátótávolságú, 2Mp-es AHD csőkamerával (40m) de hdd nem része.

AHD 35-ért: Provision AHD-36 1 kamerás kamerarendszer 2MP Full HD 1920X1080p

AHD Secam 35-ért de van 22-ért is: Sec-CAM - Valódi 2.0MP (FULL HD 1080p) - AHD - új SONY Chip! - kültéri - varifokális kompakt csőkamera - 1 kamerás komplett megfigyelő szett

Az ip-rendszerek drágábbak de sztem jobbak, a kameránál ami fontos az fps, a 15-öset nem ajánlanám, helyette a 25, ill a lencse, az határozza meg a látószöget, az ir led az olcsóbbakban kb, 10m-ig látnak el ma 15.

Turbó HD-s rögzítő. [link] ez jobb a sima AHD-tól.

IP rendszer. Valódi 2.0MP (FULL HD 1080p) - IP POE - kültéri/beltéri - dóm kamera - 1 kamerás komplett megfigyelő szett a kam fps-éről nincs leírás, de vsznű meg van a 25 de inkább kérdezni kellene.

Másold ki amiket írtam, úgy megtalálod majd!

2019. jan. 31. 19:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!