Olcsó térfigyelő, éjjeli kamera udvarba?
Ha nem akarsz rögzíteni akkor egy min, 2MPix-es ip kamera rá a routerre és pc-n nézheted a saját szoftverével, ha megy a gép távolról a saját mobilos applikációjával el is érheted.
Én a hikvision márkát szeretem de jók mások is, abból ajánlom az exir ledeseket.
AHD 1 kamos rendszer ha rögzítenéd is: 1 Kamerás kamerarendszer, nagylátótávolságú, 2Mp-es AHD csőkamerával (40m) de hdd nem része.
AHD 35-ért: Provision AHD-36 1 kamerás kamerarendszer 2MP Full HD 1920X1080p
AHD Secam 35-ért de van 22-ért is: Sec-CAM - Valódi 2.0MP (FULL HD 1080p) - AHD - új SONY Chip! - kültéri - varifokális kompakt csőkamera - 1 kamerás komplett megfigyelő szett
Az ip-rendszerek drágábbak de sztem jobbak, a kameránál ami fontos az fps, a 15-öset nem ajánlanám, helyette a 25, ill a lencse, az határozza meg a látószöget, az ir led az olcsóbbakban kb, 10m-ig látnak el ma 15.
Turbó HD-s rögzítő. [link] ez jobb a sima AHD-tól.
IP rendszer. Valódi 2.0MP (FULL HD 1080p) - IP POE - kültéri/beltéri - dóm kamera - 1 kamerás komplett megfigyelő szett a kam fps-éről nincs leírás, de vsznű meg van a 25 de inkább kérdezni kellene.
Másold ki amiket írtam, úgy megtalálod majd!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!