Szinhazi fenykepezeshez szeretnek nem DSLR gepet, mit ajanlotok?
Egyaltalan nem ertek a fenykepezeshez, jelenleg egy Canon PowerShot SX50 HS-t hasznalok, ami nem igazan alkalmas, A nehez fenyviszonyok mellett kuszkodik a helyes expozicioval, a gyors sorozatra pedig csak kikapcsolt autofokusz mellett kepes (tudna autofokusszal is, csal ugy lassu)
Nem akarok draga gepet, mik johetnek szamitasba?
"Nem akarok draga gepet"
Akkor semmi.
vegyél használt MILC gépet
mondjuk olympus em-10.
meg használt objektvet
nagyon sokat lehet spórolni a használt cuccokkal
A MILC kategóriát azért javaslom, mert azzal lehet zaj kibocsátása nélkül fotózni. Színházban pedig ez jól tud jönni.
Nem könnyű talaj ez, múltkor valaki egy APS-C-s Fujifilmet rakott fel eladósorba egy facebook-csoporton, mert a színházi melóhoz kevésnek bizonyult rövid záridőnél.
#8, #7-es gondolom az elektronikus (csendes) zárszerkezetet értette zajkibocsátás alatt, nem a képzajt. :D Amúgy én sem javasolnám teljes szívből a micro 4/3 rendszert színházra, üdv: egy lelkes micro 4/3 tulaj. :D
7- vagyok, szintén micronégyharmados. :) (em-10 mkII)
igen, a zár hangjára értettem a zajt, tényleg félreérthető volt, boksánat!
Ha valaki profi fotókat szeretne készíteni akkor bele kell nyúlni abba a zsebbe bizony.
A 180-200 ezres kategória nagyon - NAGYON - nem ez a kategória.
S aki abban gondolkodik, hogy majd ennyiből megoldja a törénetet, az nagyot téved!
mozdonyvezető sem lehetsz hajtánnyal és forma-1es versenyző sem lehetsz szuzuki ignyisszel!
Viszont ha csak saját maga és szűkebb baráti köre szórakoztatására szeretne képeket készíteni, akkor hajrá, előre , a hégyharmad / micronégyharmad rendszerekkel! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!