Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Autó erősitő? Teljesitmény?...

Autó erősitő? Teljesitmény? Lehetséges? Kapcsolás? Watt?

Figyelt kérdés

adott egy autó erősitő és kiváncsi vagyok hogy

ezzekel az alkatrészekkel mennyi wattot tud

leadni az erősitő.

2SA1694

2SC4467

C3198 tranzisztor

szűrő/előerősitő RC4558d

inverter 2x IRFZ44

Egyenirányító 2x FMG22S

TIP41-TIP42 (ez nemtudom mire szolgál)

gyárilag twister u.s.a tw500 van ráirva a

dobozára vagyis 500wattot tud leadni

2018. okt. 28. 20:37
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Mindegy, amint utaltam rá, 20 év netezés, fórumozás után én már messziről érzem a trollszagot...

Tudomásul kellene venni, hogy vannak igényes emberek, akik adnak magukra, helyesírástól kezdve, szakmai dolgokig stb.

Már csak azért is, mert gyakran ilyenek támogatják a fórumokat, tapasztalataik átadásával. Igen, közben háklisak is bizonyos dolgokra és akkor mi van...

Ugyanakkor vannak igénytelen, trehány emberek.

De azért az mégsem járja, hogy azért ugatni le valakit, mert információkat oszt meg.

Neked azzal sem kellene foglalkozni, ha egy kérdésnél én csak hibákat emelek ki (valójában ezzel is segítek), miközben tíz másikban további tudást osztok meg, amiről fogalmad sincs.

Szemellenzős behatárolt trolloló... Nem csak az van, amit te látni vélsz.

2018. nov. 20. 18:06
 12/14 anonim ***** válasza:

De azért ha egy igényes és okos embert nem sértegetnek akkor az nem kezd el súrmó módban letrollozni meg fikázni másokat...

Akár búrkoltan akár nyiltan...

Jó munkahelyed lehet ha csak netezel meg forumozól...

Rendes céghez kéne menni végre ,,,csak oda kevés a 20-év forumolvasással szerzett tapasztalat...

Bár most meg lehet ragadni az alkalmat mivel nagy a munkaerőhiány...

Szóval nálam ezzel nem lehet felvágni,,max haveroknál,,már ha vannak...

2018. nov. 20. 19:42
 13/14 anonim ***** válasza:

Ne fárassz a butaságaiddal, saját vállalkozásomban a saját főnököm vagyok már 26 éve, és képzeld, egész nap annyit netezek, amennyit akarok.

Ezt mivel értem el, tudással és precíz munkával.

Te ezt a precizitást és alaposságot kifogásolod, amikor velem piszkálódsz, illetve hibátlan hozzászólásomba oktalanul belekötsz, hülyeségeket hordasz össze.

"Mindegy úgyis unatkoztam,sok időt nem vesztettem..."

Nem, csak telehánytál egy témád tök felesleges trollkodással.

2018. nov. 20. 20:58
 14/14 anonim ***** válasza:

Én csak akkor fogadom el hogy valaki hülyeségnek nevezi amit írtam,ha meg is magyarázza hogy miért nem úgy van...

Bár elég szélsőséges mintapéldákat tudok néha felhozni..

Most már Fittyet hányok inkább..

Keresek valami vidámabb témát..

2018. nov. 20. 21:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!