Ki melyik varrógépre esküszik?
Figyelt kérdés
A közeljövőben szeretnék varrógépet venni , varrőnőnek tanulok és az lenne az igazi ha ipari varrógépeim lehetnének de úgy tudom hogy az vagy ilyen vagy olyan , nem tud egy gép szegni is meg huroköltést képezni , csak az egyiket és sokszor lenne szügségem szegésre úgyhogy lehet alkalmasabb lenne egy háztartási varrógép . Ti mit használtok otthon ? Mi vált be ?2017. aug. 3. 18:51
1/3 A kérdező kommentje:
Örülnék neki ha árkategóriát is tudnátok mondani
2017. aug. 3. 19:01
2/3 anonim válasza:
Háztartási célra, két fiúgyerek mellé Neumann gépet vettünk, cca 40 éve. Mára már a 4 unoka ruháit reparálja vele a feleségem. Egyszer kellett ékszíjcserére elvinni szerelőhöz. Ja, egy időben a feleségem bérvarrást is vállalt vele, úgy napi 2-3 órára. Szerintem összességében 1000x behozta az árát.
3/3 A kérdező kommentje:
Értem köszönöm utána nézek részletesebben !
2017. aug. 3. 19:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!