Mobiltelefont keresek, de nem értek hozzá! Mivel mindenki másra esküszik, teljesen elbizonytalanodtam. Milyen típust vegyek?
Érdemes szaklapokat olvasni, ott megírják, mi az, ami a specifikációk ellenére is jól vagy rosszul működik. Jókat hallani pl.:
Xiaomi MI-3
LG G3
Prestigio Grace
Honor 6
Azért esküszik mindenki másra, mert mások az emberek igényei, más az ízlésük, nem jön be mindenkinek ugyanaz.
Ha 100 ezerért veszel telefont, akkor rosszul nem igazán dönthetsz, már egyik sem olyan rossz, csak épp lehet valakinek nem jön be valami miatt.
Ennyiért Androidosok közül a két legjobb telefon a Nexus 5 és az LG G2.
Nexus 5 szoftveresen és teljesítmény terén mai napig az egyik legjobb telefon, de ami miatt talán jobban járnál az LG G2-vel, az a sokkal nagyobb aksi, és a jobb kamera (bár Nexus 5 is nagyon szép képeket tud csinálni Lollipop-on ha RAW-ba lövöd a képeket, de átlag felhasználó ehhez nem is nagyon ért meg nem akar ilyenekkel szenvedni).
Windows Phone-os mobilok közül akármelyik szóba jöhet, nagyjából ugyanazt tudja mindegyik szoftveresen, a drágább telefonoknak meg jó a kijelzőjük, kamerájuk, mindenük, nagyon panasz nem lehet rá.
iPhone-ból nem tudom melyik jönne ki 100k-ból, de a legrégebbi amit még meg szabad venni az az iPhone 5. Elég gyors, jó kamera, szép kijelző, de azért ha melléraksz egy újabb iPhone-t vagy egy újabb Androidos telefont akkor azért látszódik, hogy már nem mai darab.
Meg az aksija sem a legnagyobb, 5S meg szerintem már drágább.
ne vegyél androidot
vegyél egy iphone-t, használt 5s
imádni fogod
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!