Mobiltelefont keresek, de nem értek hozzá! Mivel mindenki másra esküszik, teljesen elbizonytalanodtam. Milyen típust vegyek?
iPhone mániás kollégának: Amíg nem ismered egy rendszer képességeit, addig inkább maradj csendben.
Kérdező: Ha leszűkült a kör, szerintem személyesen is nyomkodd meg a jelölteket, ha találsz rá lehetőséget. Ha kiállítási darabon tesztelnél, akkor viszont a rendszer sebességét és stabilitását ne ott nézd. A kirakott telefonok -akármi is fut rajtuk- javarészt már agyon vannak csesztetve.
"A kirakott telefonok -akármi is fut rajtuk- javarészt már agyon vannak csesztetve."
ezen de jót röhögtem
te nagytudású, pont ezt kellene bírnia egy androidnak, a használatot, iphone nem lassul be, érdekes mi?
Hosszú vajúdás után meghoztam döntésemet. Azért nem vettem még meg, mert a legtöbb helyen az internetes vásárlás január 5-ig szünetel.
LG G2-t veszek.
Indokom:
Ezt a készüléket ajánlották az egyik mobilhálózati ügyfélszolgálatnál is a következő indokkal, idézem:
Rengeteget eladunk ebből a típusból, de még egyet sem hoztak vissza, hogy hibás lenne, pedig sokféle készülék visszakerül garanciális javításra, de LG G2-vel még nem találkoztam.
Jó döntés :)
Igazából az itt felsorolt telók bármelyike jó lett volna, csak ugye mindenki kardoskodik a saját preferenciái mellett.
Ma türelmemet vesztve megvettem az LG G2-t!!!
A Vodafonnál. Végül megint futottam egy kört, mert az internetes vásárlásnál a legjobb ajánlatot adó cégről kiderült, hogy azért ennyire alacsony az ára, mert nincs rajta ÁFA, a másiknál pedig az derült ki, hogy csak akkor kapok 1 helyett 2 év garanciát, ha még ráfizetek még jónéhány ezer forintot a vételi árra. Ezért elmentem a Vodafonhoz és 2 éves gyártói garanciával, pár ezer forintos kedvezménnyel ugyanott tartok, mintha internetes áruházban vásároltam volna. Igaz, a telefonom nem független (de ez pont nem érdekel), viszont nyugodtan nyűhetem 2 évig!!!! Köszönöm a segítségeteket mégegyszer és utoljára!!! Kívánom, hogy olyan boldogok legyetek mindig, mint amilyen boldog vagyok most én ebben a pillanatban!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!