Mobiltelefont keresek, de nem értek hozzá! Mivel mindenki másra esküszik, teljesen elbizonytalanodtam. Milyen típust vegyek?
Megnéztem az ajánlott telefonokat.
Három tetszik közülük:
1./ LG G2 D802 16GB
2./ LG Nexus 5 D821 16GB
3./ iPhone 5S 16GB
(A többiről még soha életemben nem hallottam, ami természetesen nem azt jelenti, hogy rosszak lennének, csak számomra a márka jelzés teljesen idegen.)
Az első kérdésem, hogy melyik jobb a két LG körül?
A második pedig az, hogy melyiket javasoljátok a háromból?
Szép sorrend.
A két lg közül szoftveresrn a nexus verhetetlen.A G2-nek viszont jobb az akksija és a kamerája egy kicsit.Te döntsd el hogy mi a fontos számodra:a gördülékeny szoftver vagy a nagy akksi.Hozzáteném hogy a nexusban sem rossz az akksi de a G2-ben jobb.
Az iphone5s-nél pedig gyorsabb a nexus.De most android vagy IOS?Ezt te tudod hogy zárt rendszert vagy egy szabad androidot.
- Google Nexus 5
- Nokia Lumia 930 (ez picivel 100 felett van)
- Samsung Galaxy Note 3 Neo
- Honor 6 (ez is picivel 100 felett van)
A KitKat az a 4.4.2-es android.De lehet rá frissíteni a G2-t.Később az android 5.0-t is megkapja viszont az lesz az utolsó.Ellenben a nexuson már most 5.0.1-es android fut és még minimum egy évig támogatva lesz.Ez az jelenti hogy jövőre ilyenkor még mindig a legújabb android fog rajta futni amikor a G2 már elavult lesz.
(nekem is nexusom van)
Jól döntöttél.Az iphone-ról meg csak ennyit:
Ezt az egyik fórumon találtam egy Nexus 5 topikban:
"Tegnap családi vacsora... Előkerültek a mobilok. Rokon elovette ájfon 6+-t, nexus pedig agyonverte böngészési sebességben és élményben. Nem is értette. Meg azt se hogy mi az hogy nem akad. Hagytam neki nyomkodni, mégis csak karácsony van, had történjen vele is valami jó. :) "
Én itt vettem az expansysnál egy pár hete.Nagyon megbízható világcég.1 nap alatt lehozták.
ha nem az iphonet veszed megbánod
ha van rá pénzed az a legjobb, zárt a rendszer de csak annyira amennyire kell, semmi hátrányod nem lesz belőle csak előnyöd, nekem volt már minden, iphone a legjobb, ne hallgass olyanokra akiknek nincs iphone-ja, lebeszélnek hogy magukat igazolják
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!