Ki melyik okos telefonra esküszik?
Figyelt kérdés
2015. júl. 29. 08:37
1/14 anonim válasza:
Csak az iPhone... Kövezzetek meg :D
Ha Android Akkor Nexus vagy LG.
2/14 anonim válasza:
Én mindig az Ár/Érték arányt tartom szem előtt,szerintem mindenkinek ezt kéne
3/14 anonim válasza:
Nálam csak Samsung. Okostelóból még csak Samsungom volt.
4/14 anonim válasza:
haaat ha vastagabb lenne a penztarcam akkor iphone :D de mivel nem az igy a Lumiakra... androidos telefont mar semmikepp nem vennek, nem erdekel hogy van nexus stb...mar a hanyinger kerulget az androidtol :D
5/14 anonim válasza:
4. Lumia csak akkor fogja megérni felső kategóriába ha sikerül a Microsoftnak az androidos játékok támogatása ,mert így továbbra se fogják venni
6/14 anonim válasza:
azért nem jó az ár/érték alapján való választás, mert én biztos nem vennék egy olyan telefont, ami nem tetszik/nem elégíti ki minden tekintetben az igényeimet, csak azért, mert HASONLÓ tudású telefonokhoz képest olcsóbb.
ez igaz minden használati tárgyra, hiszen arra vannak, hogy az ember elégedetten használja, és nem arra, hogy azzal vígasztalja magát, hogy legalább megmaradt 5-10ezer Ft-ja.
én is inkább iPhone párti vagyok, de alapvetően felső kategóriában az idei termésből egyik telefontól sem zárkóznék el.
7/14 anonim válasza:
6. te így fogod fel hogy marad 5-10 ezred,én úgy hogy hogy ugyanazért az árért veszek egy jó telefont és nem egy hulladékot,és számomra a kinézet másodlagos,a legtöbb telefon nem csúnya és az is relatív hogy csúnya,a tudás sokkal fontosabb és a stabilitás ,és az értékbe ,kicsit rosszul értelmezted ezt az ár/értéket
8/14 anonim válasza:
#5 akik nem értenek a telefonokhoz nagyrészt nem a játékok miatt nem vesznek MS/Nokia telefont én úgy gondolom... itt inkább a marketingnél kell keresni a hibát szerintem... mindenki abban a tudatban él ebben a felhasználói körben, hogy mennyire fsza az összes Samsung meg LG telefon például, mivel ezek ismert márkák és eléggé agyon vannak hypeolva... aki kicsit is jártas a telefonok terén, ismer mindenféle telefont, az tudja hogy ez közel sem így van...
9/14 anonim válasza:
8. igen ebben egyet értek,az eladások kb 90%-a marketing de aki ért is hozzá azt is gyakran eltántorítja az alkalmazáshiány,én is abban a reményben veszek ősszel Lumiát hogy ezt kiküszöbölik
10/14 anonim válasza:
Kíváncsi leszek nagyon, mit hoz a Project Islandwood és a Project Astoria majd. Ígéretesnek tűnik nagyon, én reménykedek benne, mert ez elég forradalmi újításnak tűnik :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!