Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Ki melyik okos telefonra...

Ki melyik okos telefonra esküszik?

Figyelt kérdés
2015. júl. 29. 08:37
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
De azt már el is lehet felejteni hogy IOS-el is kompatibilis lesz :D
2015. júl. 29. 13:34
 12/14 anonim ***** válasza:
Mármint, mire gondolsz? :D
2015. júl. 29. 13:37
 13/14 anonim ***** válasza:
A Microsoft azt mondta hogy az androidos és az IOS-es játékokat is támogatni fogják
2015. júl. 29. 13:53
 14/14 anonim ***** válasza:

#8 szerintem a hiba ott van, hogy a wp nem a megszokott. A win8-at is hányan utálták, utálják a csempék miatt. Pedig igen igen jó rendszer. De sokan aki még ki sem próbálta fikázza.

Nekem több ismerős is elmondta hogy szar a wp. Megkérdezem miért, akkor rendes választ nem kapok. Mert szar. Ők azok tipikusan, akik ki sem próbálták, el sem tudják képzelni milyen, milyen használni, mégis "szar, mert szar".

Az ilyen földhözragadt emberek ugyis meggyőzhetetlenek hiába a marketing...

A kérdésre válaszolva: Az wp, és a droid amiket szívesen használok, az ios-ért nem vagyok oda..

Galaxy s6 tetszik jelenleg, de kíváncsi vagyok a lumia 950-re is, ha kijön milyen lesz. Meglátjuk.

Márkahűség nincs ;) jöhet akármi amit jónak látok.

2015. júl. 29. 14:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!