Mennyi áramot lehet vízben vezetni, hogy ne legyen veszélyes, ráadsásul érezhető sem?
mennyi vízbe? amíg ezt nem tisztázzuk, addig egy lépést se tovább! :D
ja meg milyen víz...ugye...
Mondjuk olyan 40-80 liter, melegvíztartály, arra gondoltam, hogy bele a + aztán x led x centinként, aminek a + részét "csonkon" hagynám a - szigetelve kábellel ki a tartályból és rá mind a - ra. Így látnám mikor meddig van. Nagyjából erről lennne szó.
Egyszer láttam egy ledes jelzésű tartályt, láttam, hogy valami kis fekete műanyag valami szenzorok voltak rajta, de fogalmam sincs milxen elven működött, vagy mik azok a szenzorok, ezért találtam ki ezt, de ha tudod mi az eredeti módszer, vagy tudsz hasonlót, akkor az is jó lesz :)
Áhh, ezt felejtsd el. Végig gondoltad te ezt? :D
Vegyél kicsi úszó kapcsolókat, azokkal kapcsolgass LEDeket.
Persze hogy végig :)
Ottvakadtam meg, hogy mennyire lenne ez érezhető zuhany közben :)
Ezért jöttem a gykra..
De eddig senki nem hallott az általam látott megoldásról, ezért gyártottam sajátot.. De minden ötlet jól jöhet, te mire gondoltál pontosan?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!