Melyik my talking angela a veszélyes?
Olvastam arról hogy megkérdezi hol laksz?,hogy hívnak?...stb
De az is veszélyes amelyik csak visszabeszél?Nekem a visszabeszélős van letöltve és megnéztem:nincs hozzá férése a kamerához,fotokhoz! A szemét is néztem nem találtam benne semmit!( lehet nem figyeltem jól meg)
Eléggé félek, takarom a kamerát (hátsó) pedig nincs hozzá férése de biztos ami biztos.Még egyenlőre nem törlöm le.Tableten van tehát a számomat nem tudja megszerezni sehogy! Meg semmit fóto kevés van. Kérlek segítsetek!
Mese.
Kamu.
Utána olvastál volna nem kellett volna feleslegesen kérdést kiírnod.
Imádom, hogy minden ostobaságot le lehet nyomni az emberek torkán... basszus, magyarázzátok már el, hogy a szemébe hogy lenne kamera elrejtve??? Ott a képernyő és akkor egy software hirtelen odavarázsol egy hardvert... tök logikus. Legalább az álérvelésben lenne némi paraszti józan ész és a valódi kamerát néznétek. :D
Amúgy egy marha nagy hoax az egész. Jók ezek az álhírek, mert amíg erre figyelsz, lemaradsz a valódi hírekről és veszélyekről...
Nemtudom igaz e vagy sem,de az én facebook-om is ezzel van tele,hogy mindenki ezt írja ki.személy szerint nem használom az alkalmazást,de :
ezekhez kér hozzáférést
#6 teljesen korrekt választ adott.
Mindenképpen megkell tapsolni.
nem ilyeszt, hanem IJESZT
könyörgöm, tanuljunk már meg írni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!