Yac cleaner mire jó veszélyes vagy estleg tényleg hasznos?
Sziasztok! "Amennyiben nem tisztítod meg a Windows 7-edet, le fogja lassítani a rendszered és Windows összeomlást okozhat!"
Ilyen hibaüzenetet kaptam a Google Crome eggyik oldalának megnyitása után, ez tényleg egy rendszer emlékeztető vagy egy potenciális vírus letöltési lehetőség?:D
És közben fel is ajánlotta a YAC programot?
Had próbáljalak meg válasz helyett rávezetni:
- Amikor teljesen váratlanul felhívják a figyelmedet egy olyan problémára ami nincs is (pedig nem lehet elmenni mellette ha valóban létezik) majd egyből egy azonnali megoldást kínálnak mellé ami csak egy kattintás távolságra van az ad-e okot gyanakvásra?
- Ha maga a rendszer emlékeztetne a saját gyengeségére, az hitelesnek tekintenéd-e?
- Ha rákeresnél a Yac cleanerre és megnéznéd amit találtáltál, az adna-e okot aggodalomra?
Ha rákeresel arra, hogy Yac, sok módszert találhatsz, amivel el tudod távolítani ezt az agresszív kártevőt.
Rendkívül káros a Yac, eltávolítani is nagyon nehéz
Köszönöm a gyors válaszokat! Megoldódott a probléma utánna néztem és úgy tettem ahogy írtátok ez egy (nyomkövető) Cookie.
Még egyszer köszi :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!