Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mi az, amit azért nem veszélye...

Mi az, amit azért nem veszélyes és mindenképpen hasznos?

Figyelt kérdés
33. héten vagyok, eddig dolgoztam, nem volt időm + energiám a terhestornára. A védőnőm azt mondta ha eddig nem csináltam most már ne csináljam, nem biztos hogy bírnám. Nyújtás? Lazítás? Légzés? Tudna ebben a témában valaki segíteni?
2009. ápr. 21. 17:59
 1/2 anonim ***** válasza:

Nagyon jó terhestorna DVDk vannak (Béres Alexa, Rubint Réka), szerintem sosem késő. Próbáld ki, hogy mennyire bírod. Ha nagyon fárasztó, majd abbahagyod.

A lazító gyakorlatokat DVDk nélkül is lehet csinálni, hanyatt fekszel, szem becsuk, és elképzeled, hogy minden kilégzésnél egyre lazább a tested, szinte ólomnehézzé válik, hogy mozdulni sem tudsz. A szülésnél fontos, hogy a fájások között el tudj lazulni, kicsit megpihenni. Erről egyébként neten is lehet olvasgatni cikkeket, praktikákat.

2009. ápr. 21. 18:49
 2/2 anonim ***** válasza:
Hülyeséget mondott a védőnőd.Az enyém tartja a kismamatornát és mellesleg gyógytornász is.Még soha nem küldött el senkit hogy későn ment.Most is jöttek 30akárhány hetesek.Sőt...Mást nem is de a légzésgyakorlatoket el tudnád sajátítani.A tornát ha nem bírod,akkor nem csinálod és kész.Hozzánk volt aki az utolsó napig járt.Túl hamar nem ajánlott menni,nehogy elmenjen a baba.Tornázz!:-)32 hetes mami 
2009. ápr. 21. 21:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!