Szerintetek veszélyes lehet ha kirakok egy képet az alakomrol gyakorikerdesekre?
Figyelt kérdés
Meg szeretnem tudni hogy mit gondolnak az alakomrol es ezt gyakorikerdeseken meg is lehetne kérdezni,csak nem tudom kirakjak-e képet.. Szerintetek itt gyakorikerdeseken nincsenek pedofilok? Nem lenne benne egyebkent az arcom,csak a testem a képben sortban es feszulos poloban amit egy kicsit felhuztam hogy latszodjon a hasam is.. Szerintetek kirakjam? (Bocsi hogy nem írtam ékezeteket csak lusta vagyok allandoan huzigalni az ujjam :DD)2014. júl. 15. 20:18
1/4 anonim válasza:
Szerinte nagyon.
Lehet hogy elkapod az ebolát.
A mérem másik oldala pedig : ha ocsmány vagy akkor valaki megvakulhat vagy infarktust kaphat.
2/4 anonim válasza:
Az arcod takard ki (erre a Paint is jó), ne legyél felismerhető, intim testrész ne látszódjon.
3/4 anonim válasza:
Arc nélkül és ha nincs a képen valami beazonosítható, akkor senki se fogja tudni, ki vagy.
4/4 anonim válasza:
Senki se fogja tudni, hogy ki vagy, kivéve az aki már látott meztelenül és jól ismeri a tested. Pl.: anyajegy a köldök jobb oldalán stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!