Csóró, igénytelen dolog Deszkából dobozt csinálni vagy veszélyes is?
Miért veszélyes ha le van csavarozva.
Fogtam már meg pár száz forintos elosztót ami puhult a kezemben, mert megmelegedett.
Amúgy elosztóval nem tudom átvinni a garázs egyik végéből a másikba az áramot. Ebből meg csinálnék egy hosszabbítót amit felcsavarozok a falra, majd a vezetéket is rögzítem, így lesz áram a garázs másik végébe is.
Meg lehet csinálni jól is. A szépség meg úgy látom amúgy sem volt elsődleges szempont... :)
Vannak szerelhető elosztók is, arra tetszőleges hosszúságú kábelt lehet kötni.
"Fogtam már meg pár száz forintos elosztót ami puhult a kezemben, mert megmelegedett. "
Mert egyrészt nem holmi kínai gagyit kellene venni, másrészt be kellene tartani azt az áramhatárt ami esetleg rá van írva az elosztóra és nem egy kis háztartásirók nyomatni a 20 KW -os hegesztőtrafót. Ez meg amit ide felvázoltál sem érintésvédelmileg sem tűzbiztonságilag nem elfogadható. Szóval bveszélyes. Vegyél egy jó minőségű szerelhető elosztót és használj hozzá vagy 2,5 -ös MT vagy min. 1,5 -ös MBCU kábelt.
nincs ezzel semmi baj..az ember abból főz ami van..
ha pár centi hézag van a fa tok mellett, és nem terheled izzásig a dugaljakat, akkor csináld nyugodtan...
gyanítom nem akarsz költeni dugaljra, a fa meg megvan a sufniban.
a képen látható dugaljak már nem mai darabok, ezért ha lehet, hegesztőtrafót ne dugj bele.és ne 0,75-ös madzaggal kösd be..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!