Melyiket lenne taktikusabb megvásárolni? (Esetleg tapasztalat)
2014. nov. 9. 11:37
31/37 anonim válasza:
erőlködhetsz de ebből már jól nem tudsz kijönni
32/37 A kérdező kommentje:
Nekem felesleges erőlködnöm te iq-betyár.. Hát ti nem értették,fogtátok fel hogy miről is van szó. Csak járt a kezetek mint ha rugóra járna de az agy,ki volt kapcsolva. Az élet letiltotta! ahahahaha hallgasd a papír hangszóródat ami annyit ér mint urva@NYÁTOKNAKa nagy eres dákó!:D ;)
2014. nov. 9. 20:20
33/37 anonim válasza:
gondolhatod mennyire érdekel a piros kezed
elröhögcsélek rajtad meg a privát üzeneteiden, nekem ennyit megér hogy alázhatok egy ilyen nyomit :D
34/37 A kérdező kommentje:
Ha úgy gondolod, te alázol engem, akkor nagyon ingoványos talajra tévedtél! Arról nem én tehetek hogy néhányan rohadtul benéztetek valamit...:DD és fejébe még neked/nektek áll feljebb!? Ember szállj már le a földre, tudom hogy nehéz, mert ott nem találsz mást csak egy embert aki te vagy, és az aki te vagy elbaszott már megint valamit-itt-a-gyakorin. Üdv! A POKOLFAJZAT
2014. nov. 9. 20:54
36/37 A kérdező kommentje:
https://www.youtube.com/watch?v=bRvAJs1DHxw ezzel zárom a témát. ugassanak helyettem. pápá
2014. nov. 9. 21:36
37/37 anonim válasza:
Inkább olvasnál valami könyvet.
Megtanulnád használni a szavakat, mit mikor kell leírni.
Próbálsz "okosnak" látszani, de a szavaidból kiderül, hogy ide kevés vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!