Melyiket lenne taktikusabb megvásárolni? (Esetleg tapasztalat)
2014. nov. 9. 11:37
21/37 anonim válasza:
kérdező tipikusan úgy beszél, mint egy keveset olvasott kocsmanyelven felnőtt etnikum, aki szerintem mindenki hülye aki nem érti amit mond
22/37 A kérdező kommentje:
Itt nem erről van szó! Hiába veritek a nyálatok! Ugye tudjátok, hogy felesleges már védenek magatokat. Az elején kellet volna normálisan válaszolni, ha tudtok, ha nem: akkor nem válaszolni. persze: nem írok további levelet. az is kár volt... biztos már unod őket! Na hi, a témát lezártuk.
2014. nov. 9. 18:59
23/37 anonim válasza:
legyél taktikus és ne válaszolj
hahahaa
24/37 A kérdező kommentje:
Elárulom neked, hogy egy elektronikai szaküzletben is hallottam már ezt a kifejezést mikor egy vásárló döntésképtelen volt. Nem hiszem hogy ezen a szón kéne fennakadnotok.. tekintve hogy helyén van. Figyelj javaslom hajtsd álomra a fejed, és kelj fel ismét egy olyan világban ahol annyit érsz, hogy semmit. Nem fogok egy ilyen jellegű témában amortizált szellemű egyénekkel vitatkozni! Majd vitatkozik veled aki elcseszett!
2014. nov. 9. 19:18
25/37 anonim válasza:
rossz a füled, praktikust hallottál nem taktikust
csak azt se tudod melyik mit jelent, mert nem olvastál szépirodalmat sose,
egyébként nem vitatom el tőled a jogot, hogy buta legyél és arrogáns, nincs nekem ezzel bajom, szoktam nézni a magadfajtát, ahogy áll a villamosmegállóban az esőben :D
26/37 A kérdező kommentje:
Tudom hogy mit halottam.
2014. nov. 9. 19:24
27/37 A kérdező kommentje:
Tudod ezzel a szó használattal egy mélyebben megbúvó háttérvilágítást kapnál a fogalomról,, hogy miért választják ezt a szakértők, vagy az intelligens ömberek.
2014. nov. 9. 19:25
28/37 A kérdező kommentje:
Tudjátok csak hogy ne halljatok meg 100%-ban hülyén! Úgy érjük mi azt hogy melyik lenne a taktikusabb, Mint döntés/t Emberi logikus döntés/t Sajnállak titeket de komolyan, annyira beszűkült tudatállapotot van hogy az már nekem égő!
2014. nov. 9. 19:31
29/37 A kérdező kommentje:
értjük*
2014. nov. 9. 19:32
30/37 A kérdező kommentje:
Tudatállapototok*
2014. nov. 9. 19:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!