Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Melyiket lenne taktikusabb...

Melyiket lenne taktikusabb megvásárolni? (Esetleg tapasztalat)

Figyelt kérdés

1. [link]

2. [link]

3. [link]

2014. nov. 9. 11:37
1 2 3 4
 1/37 anonim ***** válasza:
82%

taktikusabb?

mire akarod használni? megtámadod vele a NATO-t?

2014. nov. 9. 11:52
 2/37 A kérdező kommentje:
Szerintem neked ez magas labda volt. Majd aki ért hozzá..
2014. nov. 9. 12:04
 3/37 anonim ***** válasza:
Egyforma gagyi müanyag sz.r mindegyik, azt vedd meg, amelyiknek jobban tetszik a színe. A válaszra reagálásból ítélve ennyi neked elég is lesz.
2014. nov. 9. 13:07
 4/37 anonim ***** válasza:

Nincs egy tic tac-od?

Nekem ez a taktik-ám. :D

2014. nov. 9. 13:19
 5/37 anonim ***** válasza:

Jajj a szavak jelentése, értelmezés, és használata tényleg némelyik embernél problémákat okoz.

Gondolom praktikus-ra gondoltál.

Mire használnád Tucc tucc tucc-ra? Filmezésre? Zene hallgatásra értem ez alatt ahol hangszerek vannak, nem a laptop dj? Mert arra ez mind sz@r lesz.

Talán az utolsó félfa, ha tényleg három utas, és nem sorba vannak kötve a csili-vili kínai hangszórók.

Ha hangzást akarsz, és dinamikát 50.000 alatt ne is keress megoldás.

Ezek közül az utolsó a befutó.

2014. nov. 9. 13:31
 6/37 anonim ***** válasza:
A 2. az te vagy. Matek sem ment mi?
2014. nov. 9. 13:34
 7/37 A kérdező kommentje:
Utolsó köszönöm a választ. És bár Taktikusra gondoltam, de sebaj. Elnézem ezt nektek, hiszen ti az internet és a szlengek világában mozoghattok otthonosan, Én barom tényleg sajnálom! Legközelebb úgy fogalmazok mint egy tucat robot, 3 műszakos hajléktalan. Mivel ezt a 3, alsó-közép kategóriás hangszórót linkeltem be, az élet embereinek ezért nem értem miért kérdzted" hogy zene meg játék meg értelmetlenség! Ár,minőség,árrés,tapasztalat,szakértelem! :) Mond ez valamit :) TEE kis butus. Na mind1, sajnállak titeket, de nem tudok mit tenni!
2014. nov. 9. 13:38
 8/37 A kérdező kommentje:
Na még annyit, hogy filmezésre 3 közül bármelyik sz@ar lenne?:D egy asztali gémer pécéhez? hmm.. Bakker! Lehet nem durran el a dobhártyám? vagy! Lehet nem hallom majd amit ugatnak egymásnak? vagy nem vagyok elég nagyra vágyó? vagy nem elégszem meg a kiválóhangzású alsó vagy középkategóriával! Komolyan mondom ha nem büntetnék az emberölést!
2014. nov. 9. 13:44
 9/37 A kérdező kommentje:
De most jött el az a pillanat. rá kellet jönnöm, egy igen furcsa jelenségre. magyarba. ne kérdezz olyat, amire nem kaphatsz választ! mert sok a szegény, vagy tudatlan ember, és ezáltal befolyásoltak lettek a másik szórakoztató eszközeinek taktikai: kiküszöbölésében/segítésében! nem cigire, meg piára meg drogokra kell költeni, meg tanulni kellet volna! és akkor nem lennétek ilyen kis emberek a szememben! ti kutya eledel származékok
2014. nov. 9. 13:49
 10/37 anonim ***** válasza:

Az baj hogy nem tudod kezelni a szavakat, vagy értelmezni.

Ár? Ott van annyiba kerül.

Minőség? Válaszoltunk rá. Műanyag HANGFAL. Ha nem érted akkor nem tudunk segíteni.

Árrés? Nem ár/értékre gondolsz? Arra is kaptál válasz... utolsó.

Tapasztalat? Műanyag... ééérted. Dinamikus használatnál (értsd... "hajtod mint a hülye, a zenegépet a késdobálóban") zizegni fog egy idő után. Aztán tömködheted ki g<cis zsepivel, hogy ne zörögjön.

Szakértelem? Menj be a Mediamarkt-ba ott majd kapsz "szakértelmet". Többet nem tudunk segíteni.

Egy hangfal-nál igenis számít mire használod.

Nem véletlenül van házimozi hangfal, koncert hangfal, audiofil, THX-es. Nem mindegy milyen házban van. Fa, kitömött fa, subcsöves fa, nem véletlenül nem műanygaok. :D

2014. nov. 9. 13:55
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!