Melyiket lenne taktikusabb megvásárolni? (Esetleg
tapasztalat)
11/37 A kérdező kommentje:
Második. mint válaszoló. Nem logikus tee...
12/37 A kérdező kommentje:
Oké barátom. leírtam már mindent, amit magatokról tudni érdemes.
13/37 A kérdező kommentje:
Piros pacsira fel! De csak is azért, mert túlságosan is alárendeltnek érzitek magatokat. É/s itt próbáltatok okoskodni de!-kevés sikerrel. :/
Amúgy te kezdtél itt höbörögni a saját hülyeségeden.
Más oda írja hopp elírtam sorry. "magyarba. ne kérdezz olyat, amire nem kaphatsz választ!" A kérdésre te nem tudtál válaszolni. pedig kérdeztük, hogy MIRE szeretnéd használni? Ehelyett sértegetsz. Bemész boltba és hülyeséget kérdezel, mert nem tudod megfogalmazni. Akkor ott is mosolyogni fognak. Akkor ott ilyen leszel?
Játékra is az utolsót ajánlanám. Arra tökéletes. Amúgy szerintem mind egy kalap...
Logitech 2.1-esből van sokkal jobb, és azért az minőségi.
2014. nov. 9. 14:09
Mondjuk egy ilyet. Vagy ennek az utódját.
[link]
Volt ilyen az irodánkba. Baromi tisztán szólt, kellemes méllyel, és egy 10.-es alatt volt az ára.
2014. nov. 9. 14:20
16/37 A kérdező kommentje:
A Logitech valóban jobb minőséget gyár tapasztaltam, És nem kaptam értelmes válaszokat! Csak valamit ide okádtak az emberek.. Az említett hangcuccok közül a legelső már volt nekem, ezért is írtam a tapasztalatokat, is higgyétek el, elég jól szól tiszta és erős hangzás! Komolyan már már viccesen jó. De az hogy kalap szar.. mikor egy két ezres 2.0 teszkós fossal és valaki el filmezget, el zenélget.. akkor a kalapos történet elég erősnek tűnik nem igaz!? Vagy te/ti hangmérnökök vagytok? hangeffektekkel foglalkoztok? Netán zenészek vagytok? Vagy csak sima átlagos butuska emberek? hmm:) na ugye! szóval ne itt. ne vagyok bunkó, ha ti sem veszitek ezt ilyen bénán. Ne ássátok mélyebbre magatokat nálam! Azt hittétek hogy egy meze taknyos orrú kis srácba bukkantatok? neehem! sajnálom majd kűldök szeretet csomagot hogy Tik-is jól érezhessétek magatokat!
17/37 A kérdező kommentje:
Amúgy a logit vágom, amit linkeltél, az unokatestvéremnek olyan van és csak a mélyet venné észre belőle! Ettől már ne is haragudj sokkal jobban van optimalizálva az én első jelöltem! na itt vannak a gondok... csak tettem egy próbát de majd az üzletben fel világosítanak! de leeht azt mondja a pécés gyerek hát elég fos meg kalap szar anyit ér mint egy szokolrádijó!
Én amúgy konkrétan, vettem egy 80-as évekbeli pioneer erősítőt, és két videoton hangfalat. Kb 15.000-ért.
Szerintem tudod, hogy ezek a nyomába sem érnek. :D Pénzbe meg ugyanott vagyok. Van egy olyan érzésem hogy tartósságban, erőben, minőségben, is veri a mezőnyt. :D
2014. nov. 9. 14:32
19/37 A kérdező kommentje:
Még szép hogy veri! De én azért sem ilyen kategóriában érdeklődtem! Csak a három közül, melyik a jobb"? De szerintem az utolsót veszem az adatai alapján.
Kedves Infinite! (a kérdező)
A privát üzenetben megütött hangnemet leszel szíves a kedves felmenőiddel alkalmazni.
További írással ne fáraszd magad, mert automatikusan a kukába mennek az üzeneteid.
Ha beidézném amit írtál, engem moderálnának ki, ezért sajnos nem tehetem meg.
2014. nov. 9. 17:15
Kapcsolódó kérdések: