Milyen a Manna szappan? Tapasztalat! És ezt csak neten lehet megvásárolni?
szia,nekem bejött a manna cég szappanja. Én az olivás szappant rendeltem,és ugyanazt+levendulás illattal,néha előjön az ekcémám,és ez segített,ezek a szappanok nem szárítják ki a bőrt,és ezt tapasztalom magamon is.
Van a manna cégnek mosódiója,lehet azzal is próbálkozni,én már 3 hónapja azzal mmosom a cuccaimat,és szeretem nagyon!
Ezek ilyen kis bogyós termések,mosószer helyett kell használni.Vegyszermentes mosás miatt+ekcémásoknak nagy segítség,az én bőröm teljesen megnyugodott amióta innen rendelek,és nem jött elő az ekcémám sem.
Csak jót tudok mondani.
Imádom a termékeit , csodát művelt a ronda , aknés bőrömmel!! A Férjemnek megmutattam , azt hiszem hamarosan újra rendelek tőlük . Én a teafás coco szappant , a só szappant , az organikus ghánai shea vajat használom . Volt az akciós csomagban még tündérkert szappan , azt még tartogatom .
Ja ... és ajándékba küldtek egy fahéjas szappant . ... használjátok bátran , 100% pénzvisszafizetési garanciát vállalnak .
Nagyon korrekt cég !
Sokat próbálkoztam és rá kellett jönnöm, hogy a drogériákban (pl. DM) kapható természetes szappanok is ugyanolyan jók, csak feleannyiba kerülnek. Ráadásul meg tudod őket szimatolni is, bár ezeknek nem túl erős az illata. Illetve rendeltem tőle: [link]
Nagyon jó fej, szuper szappanok, a postaköltség a hányada a Mannáénak.
Nekem nagyon jók a tapasztalataim a Mannaszappannal.
Mi is próbáltunk már sok házi készítésű szappant, de nem váltak be. A Manna kicsit drágább, de a minőséget meg kell fizetni, ráadásul törzsvásárlóként már jelentős engedményeket kapsz. És azt se felejtsük el, hogy ők számlát is adnak, tehát adóznak is, nem úgy, mint a sok magán szappanos, akik mindent feketén csinálnak.
Garanciális problémám ugyan még nem volt, de maximálisan korrektek, mindenben azonnal segítenek. Szerintem teljesen normális, hogy vissza kell küldeni a terméket, ha nem tetszik, ezt írják is az oldalukon. Ha nem kellene visszaküldeni, akkor mindenki kölcsönzőnek nézné őket, ismerve a magyarországi erkölcsi morált.
Szia!
A családom szinte minden Mannaszappant kipróbált, sőt a krémeket is halomra vásároltuk tőlük. A tapasztalat, hogy nincs értelme rájuk költeni, sokkal olcsóbb és jobb minőségű natúr szappanokat és krémeket lehet kapni. Nagyon erősen marketingelik magukat, ezért dőlnek be sokan.
Nálunk volt a szappanjaiktól bőrkiütés, erős hámlás, viszketés, ők azt állították, hogy méregtelenít a bőrünk, ezért is vetették meg utána a sok krémet. Végül anyukámnak és a tesómnak bőrgyógyászhoz kellett fordulniuk emiatt.
Most is natúr szappanokat és testvajakat használunk, de nem a Mannaszappantól vásároljuk, azóta megszűnt minden bőrprobléma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!