Ha a hálózati 230 voltot ellenállásokkal leosztom pár voltra, és átalakítom egyenáramra, az fog tudni működtetni kisfeszültségű kapcsolást (pl. multivibrátor), vagy tönkremenne az áramkör?
Ezt mondta az összes elektromos okból bekövetkezett lakástűz áldozata is, velem nem történhet meg, mert én vigyázok.
Hihetetlenül buta vagy, nagyképű és agresszív.
Kár beléd minden további szakmai segítség, úgysem fogadod meg. Hisztisen toporzékolva csak a saját vélt (és sosem volt) igazadat véded, hogy valakiből kicsikarj egy jóváhagyó hozzászólást, de csak azért, hogyha a dolgo nem fog működni (és nem fog...) akkor legyen kire fogni.
Ha az én fiam lennél, most egy rövid és nagyon szigorú elbeszélgetés jönne, de mivel nem vagy az, nem tehetek mást, mint hagyom működni a darwini természetes szelekciót...
"Amúgy előző adott is neked ötletet.
Fogsz egy USB-s végü kábelt, levágod a túlsó végét, az 5Volt és a GND szálat kivezeted tetszőleges helyre, beteszel sorba egy ellenállást, hogy az 5Voltról max 480mA-t vehess le zárlat esetén, azt kész az USB-s kis tápod."
Aaaaahhhh.... Igen, igen, teljesen igazatok van! Valóban, de mintha gondoltam is volna ilyesmire napokkal ezelőtt, csak valahogy kiszelektálódott az agyamból.
Na, az USB-s táp laptopról valóban jó lenne!!! Köszi hogy írtátok.
Csak most arra nem emlékszem, hogy van-e olyan USB-s eszköz, amiért nem kár.... de úgy emlékszem, mintha lenne.
Na de mindegy, ha nincs, akkor inkább majd MediaMarktban keresek valami olcsó USB végű valamit.
"Aaaaahhhh.... Igen, igen, teljesen igazatok van! Valóban, de mintha gondoltam is volna ilyesmire napokkal ezelőtt, csak valahogy kiszelektálódott az agyamból. "
És helyette gyökeret vert valami irtózatosan nagy hülyeség.
Egy 100ft-os kábelt nem akartál elrontani, de az életedet kockáztatod :)
Logisztika a köbön.
De amúgy belinkelhetnéd azt a kapcsolást, amin ennyire aggódsz, hátha tudok rá mondani valamit.
Én tényleg nem akarlak bántani, de az előbb fejtegetted, hogy te biztos nem fogod meg azt a végét amin ott a fázis, meg hasonlók, most meg kijelented ezt:
"Van az úgy, hogy hirtelen elfelejtek olyasmit, ami azelőtt a fejemben volt. "
Így meg pláne ne turkálj a konnektorban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!