Milyen iPadet vegyek egyetemre?
Figyelt kérdés
Egyetemista vagyok és szükségem lenne egy kicsi de hordozható valamire, amin tudok internetezni, tanulni, letölthetek rá könyveket stb.
Nem értek ezekhez a kütyükhöz úgyhogy lehet, hogy nem is ipad kéne, hanem valami más :)
Olyan keresek, ami viszonylag egyszerű, jól néz ki (igen, lány vagyok, úgyhogy ez is fontos :P) és nem kerül olyan borzalmasan sokba az egyetemista kasszámnak.
Minden ötletet, javaslatot nagyon szépen köszönök!
2013. szept. 6. 08:36
1/6 anonim válasza:
Háát, lehet iPad helyett egy androidos tablet a nyerő, ha annyira nem akarsz drága gépet :)
No mindegy, ha iPad, akkor iPad mini-ha a kinézet is fontos.:)(persze van benne vas is)
Ha androidos akkor Nexus 7.:)
2/6 A kérdező kommentje:
de mi a különbség a tablet és az ipad között? Külsőre teljesen ugyanolyannak tűnik :/
2013. szept. 6. 11:52
3/6 anonim válasza:
Az egyiken van egy alma amibe beleharaptak,a másikon egy zöld robot:)
4/6 anonim válasza:
A tablet az gyűjtőfogalom, az apple tableteket hívjuk ipadnak.
Nem minden tablet ipad, de minden ipad tablet:)
5/6 anonim válasza:
Sztem ha ipad minit veszel akkor várd ki az ipad mini 2 az lb 2-3 het vagy ipad 5 az is igy jön majd .Èn iPad 5 re várok. :-)
6/6 A kérdező kommentje:
Áhá... most már kezdem érteni... hát, biztos, hogy nem fogom megvenni a legújabbat, ami most kijön, valószínűleg úgy sem használnám ki, csak azért nem fogok többet fizetni, hogy fél évig a legújabb legyen meg, teljesen jó lesz a régebbi, olcsóbban :)
2013. szept. 7. 10:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!