Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Milyen laptopot vegyek az...

Milyen laptopot vegyek az egyetemre?

Figyelt kérdés
bme, tehát tervezőprogram kell majd. Fontos hogy halk legyen és könnyű. Játék nem kell. Milyen lenne az ideális?
2013. aug. 13. 00:09
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:
ja hdmi és usb 3.0 kell rá,köszi
2013. aug. 13. 00:10
 2/12 Smittes ***** válasza:
Mennyi pénzed van rá?
2013. aug. 13. 00:12
 3/12 A kérdező kommentje:
mondjuk 200, de épp azért nem írtam, mert így mindenki a 200as gépeket fogja küldeni, nem pedig azt amire szükségem van
2013. aug. 13. 00:26
 4/12 anonim ***** válasza:

Egy i5ös procis 8giga rammal (általában max. annyit lehet a laptopokba rakni), és 750gigás vinyóval sztem jó lesz.

[link]

[link]

Amúgy nem mondtad, mit fogsz tervezni, de ezekben az árkategóriának megfelelően elég jó vga van már, ami magasabb grafikus teljesítmény igényhez -a játékon kívül is- jól jön.

Itt az egész lista is:

[link]

2013. aug. 13. 02:40
 5/12 anonim válasza:

A két linkelt verzió közül a második a jobb, processzorban és videokártyában is.

Egyébként több laptoppal is találkoztam, ami olyan konfiguráció, mint az utóbbi (i5-3230m, gt635m) és meg vagyunk velük elégedve.

Általános célú felhasználáson kívül szoftverfejlesztésre használjuk, videó szerkesztésre és magasabb igényű játékokat is jól visz. (természetesen jól fel is melegszik, de hát ezeket a laptopokat nem is állandó játékra csinálják)

Azóta (fél éve) biztos jöttek ki újabb meg újabb kártyák, de mindig is fog. Szóval szerintem ha olyan konfigurációt választasz, amiben i5-3230m-es proci, gt635m-es videókártya van, 4-8 gb rammal, akkor jól megleszel. (természetesen ezekben már van hdmi és usb 3.0 is)

2013. aug. 13. 13:27
 6/12 A kérdező kommentje:

[link]

ez kicsivel több, de jóval jobb a videókártyája. a lenovo is jó?

2013. aug. 13. 21:40
 7/12 anonim válasza:

Nekem majdnem ilyenem van, jó minden. Egy dolog szokott zavarni: nagyon érzékeny vagyok a hangokra, és szoktam hallani, hogy a merevlemez dolgozik. De elvileg ez minden masinánál így van.

Ezen a kis hangon kívül Lenovo-val kapcsolatban rosszat még nem tapasztaltam :) szóval szerintem nyugodtan megveheted :)

2013. aug. 13. 23:10
 8/12 anonim ***** válasza:
Személy szerint nem szeretem a computer imperium-ot de ezt a laptopot máshol nem találtam olcsóbban és talán ez lenne a legmegfelelőbb neked.
2013. aug. 16. 00:41
 9/12 anonim ***** válasza:

[link]

Link lemaradt^^

2013. aug. 16. 00:41
 10/12 A kérdező kommentje:
ebben elég gyengusz a vga és a cpu se 3.gen. Midenképp 3.generácios i5öset, vagy i7et szeretnék, mellé min.egy gt635,de köszi. Egyébként a hp megbizható?
2013. aug. 16. 12:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!