Milyen laptopot vegyek az egyetemre?
Egy i5ös procis 8giga rammal (általában max. annyit lehet a laptopokba rakni), és 750gigás vinyóval sztem jó lesz.
Amúgy nem mondtad, mit fogsz tervezni, de ezekben az árkategóriának megfelelően elég jó vga van már, ami magasabb grafikus teljesítmény igényhez -a játékon kívül is- jól jön.
Itt az egész lista is:
A két linkelt verzió közül a második a jobb, processzorban és videokártyában is.
Egyébként több laptoppal is találkoztam, ami olyan konfiguráció, mint az utóbbi (i5-3230m, gt635m) és meg vagyunk velük elégedve.
Általános célú felhasználáson kívül szoftverfejlesztésre használjuk, videó szerkesztésre és magasabb igényű játékokat is jól visz. (természetesen jól fel is melegszik, de hát ezeket a laptopokat nem is állandó játékra csinálják)
Azóta (fél éve) biztos jöttek ki újabb meg újabb kártyák, de mindig is fog. Szóval szerintem ha olyan konfigurációt választasz, amiben i5-3230m-es proci, gt635m-es videókártya van, 4-8 gb rammal, akkor jól megleszel. (természetesen ezekben már van hdmi és usb 3.0 is)
Nekem majdnem ilyenem van, jó minden. Egy dolog szokott zavarni: nagyon érzékeny vagyok a hangokra, és szoktam hallani, hogy a merevlemez dolgozik. De elvileg ez minden masinánál így van.
Ezen a kis hangon kívül Lenovo-val kapcsolatban rosszat még nem tapasztaltam :) szóval szerintem nyugodtan megveheted :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!