Milyen diktafont vegyek egyetemre?
Hello,
szeretném tudni, hogy milyen paraméterek alapján válasszak diktafont magamnak? Levelezősként tanulok, ráadásul mérnöknek, meló mellett...igencsak hiányzik a magyarázó szöveg, amit egy könyv egyáltalán nem ad vissza, így kéne egy jó diktafon.
Úgy gondoltam, 20.000Ft-nál többet nem szánnék rá, bár nem tudom, ebbe az árkategóriába mi fér bele, ami használható is. Segítség kéne, hogy válasszak.
Előre is köszönöm.
@15:30
Úgyse veszik észre. Beülsz az előadóban egy hangszóró alá, kiteszed a telefonod az asztalra, senki nem fogja észrevenni.
Van androidos okostelóm is, csak nem tudom, azzal ennyire j a minősége a felvételnek. Van benne "diktafon", de nem tudom az jó-e, vagy le kéne szedni inkább egy alkalmazást hozzá?
Engedni engedik..azért kérdeztem rá :)
Diktafont meg azért vennék, hogy az egész napi (8-9óra/szombat) sulit bírja esetleges aksicserével,de a telóm is használható maradjon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!