Melyik az apa/anya vége a csatlakozóknak?
Túl sok fantázia nem kell hozzá (csak úgy 13 éves kor legalább):
apa,amit bedugsz
anya, amibe bedugod
Az apa minden csatlakozónál a dugó (az amelyik belemegy), az anya meg az aljzat -akár vezeték végén lévő lengőaljzat is lehet-(amibe belemegy).
Felvilágosító órán hiányoztál? :)
Általában az eszközön van az aljzat, a kábelen pedig a dugó. - találkoztam már olyan fischer tunerrel amin dugó volt! ;)
Nem hiányoztam én ilyen órákról, de fene gondolta, hogy ilyen k*rva perverz világban élünk. :D
Köszönöm a válaszokat, ultragyorsak vagytok! : )
Ezen az eszközön például nem látni rendesen a HDMI csatlakozót. Azt írja, apa, de sztem rohadtul nem az.
A DVI biztosan apa, és a HDMI az anya.
Mindkét csatlakozónak látni az alsó perem belsejét is. DVI-nál anyánál és HDMI apánál a műanyagtól nem lehetne.
De a HDMI miért nem anya akkor? Hiszen annak is csak fémpereme van, műanyag nincs, pont a DVI-ben.
Hiszen abba dugod be a "műanyagos" nem peremes HDMI kábelt. Vagy akkor mégse ugyanazt jelenti a DVI-nél az anya, mint a HDMI-nél?
A két nézet ugyanaz az adapter, de miért apa?
Hiszen az az apa, amit bedugunk, ergo ezekbe BELE kell dugni vmit. Mert ezek belül üregesek. Szerintem ez 2 ANYA.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!