Melyik gépet válasszam ( Nikon vs Canon)?
szerintem nézz a neten olyan képeket amikkel ezekkel a gépekkel csináltak ,nekem az segített a döntésben
a flickr.com-ra beírod a gép nevét és kihoz olyan képeket amikkel ezzel csináltak illetve
a fotozz.hu-nál is lehet fényképezőre keresni
fotosokvilaga.hu-n is lehet ezekre keresni :)
nekem canonom van szóval én elfogult vagyok :)
bár nikonom nem volt még de szerintem ez a két márka a legjobb bármelyiket is választod jól jársz!! bár csak én is tudnék venni egy komolyabb gépet,mert nekem canon 350d-m van :D
Obira is marad pénz? :) nem mindegy milyent veszel, kit-et nem érdemes.
Am én is Canon 650D-t javaslom.
Szia! Nekem egyik sincs, hanem kezdő fotós vagyok, én is gyűjtögetem a pénzemet. Mindenki odavan a Nikonért , hogy így jó úgy jó! Persze, hogy jó, de attól függ, mit szeretnél vele fotózni! Csillagászati: Canon Makró: Canon Ember: Nikon állat: Nikon
Hogy miért is? a válasz egyszerű! a canonnak nagyobb a zajszűrése, így a kisebb dolgokat is gyönyörűen kitudod vele mutatni! És hogy én ezeket honann tudom ?
1. Fotósköny (kezdőfotósoknak)
2. A nagyon sok ismerős, akinek csak Canon és Nikon gépei vannak. Mindet kipróbálhattamn és összevetettem az eredményt! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!