Szeretnék egy új fényképezőgépet. Szerintetek a Canon vagy a Nikon márkák között nézelődjek inkább?
Nekem Nikon-om van. Szerintem ugyanaz a kettő, csak egyszerűen máshogy vannak elrendezve a kezelőgombok. Ha mindkét gyártótól ugyanazon árszinten keresel gépet, akkor minimális különbségek lesznek.
Vegyél a kezedbe egy Nikont és egy Canont, és az alapján dönts, hogy melyik tetszik jobban, mert gondolom évekig szeretnéd használni és szerintem fontosabb a megapixeleknél az hogy szereted a géped :D
Ez akkor lehetne kérdés, ha komoly szettet akarnál összeállítani, jó sok százezret (milliót) elégetve. Ha csak hobby fotózni kell, akkor én is az előttem szólók véleményén vagyok.
Nézegesd meg melyik áll kézre, melyikre milyen akció van KIT-ben.
Üdv!
Én Nikonos vagyok és most is azt vennék. Bár nincs Canonos tapasztalatom, mivel csak egy camcorderem van ami Canon, ezért csak a netről szerzett infóim vannak, de én is úgy tudom, hogy hajszálnyi különbségek vannak a köztük, én a Nikon mellett voksoltam mikor gépet vettem, amúgy egy D5100-am van.
A Canonról azt hallottam szebbek a színei, a Nikon viszont élesebb képet csinál de ezekről nekem nincs tapasztalatom, de az tuti, hogy az enyémmel nagyon elégedett vagyok! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!