Canon 550D vagy Nikon 3200D?
Figyelt kérdés
Melyik a jobb?2012. nov. 30. 00:39
1/3 anonim válasza:
Heló!
Szerintem Canon 550D. Már csk azért is, mert azzal a géppel remek videót lehet csinálni - filmezéssel is foglalkozok és a több százezres kamerákat elveri a Canon. A Nikon is jó, de figyelembe véve azt is ,hogy a Canon 550D msotanában milyen csomagokban kapható, egyértelműen az a nyerő.
2/3 anonim válasza:
Azonban, ha lenen még esetleg plsuz 20000-25000 forintod kb, akkora 650D nem sokkal drágább, mint az 550d. Ez voltaképp egy javított 600D. Az 550 d-vel szemben az a legangyobb előnye, - azon kívül, hogy nyilván mindenből kcsiivel jobb -, hogy kihajtható az lcd-je.
3/3 anonim válasza:
Én az 55OD-t ajánlom, én nemrégiben vettem és megérte az árát! Filmre használom, nagyon jó (fényképre is)!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!