Ez most melyik lenne?
már kiírtam a kérdésem de nem érkezik rá válas, áthelyezték a bőrápolásba, de hát ott nincsenek férfiak, szóval ide is kiírom már hátha itt többen olvassák, vgy lányok is segíthetnek ha tudnak :D
Szóval a páromnak vettem ezt a bortvát,de nem tudom hogy ez Phenom vagy csak sima Fusion Power, mert rajta scak ennyi van,de nhem tudom hogy a Phenom feliratnak rajta kell-e lennie.szeretnék neki bele fejet venni, csak nem tudom hogy melyiket vegyem,mert nem tudom ez melyik :(
ha nem jövök rá, vagy nem kapok választ, akor persze az lesz hogy bemegyek :D, de nézzétek, ez a Power Phenom és ez ugyanolyan mint az enyém, ezért nem tudom hogy most akor melyik :)
nah ugye, akkor jól emlékszem én, hogy anno olyat vettem aminek a nevében minden van :D
Tehát akkor erre csak a Gillette Fusion Poer Phenom borotvapenge jó, nah majd veszek neki, scak nem olcsó mulatság, de olyan hamar "betelik" neki,pedig nem nagy szakálla van :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!